Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Frisyrer til julebord – disse slår ikke feil!

Mange synes det er vanskelig å finne både antrekk og frisyre til julebord.

Har du funnet ut hvordan du skal se ut på årets julebord? Elisabeth Westby og Julie MossinNikita Hair Oslo City viser oss de hotteste frisyrene til julebordet!

Det er lov med det lille ekstra!

Mange synes det er vanskelig å finne både antrekk og frisyre til julebord. Daglig leder Elisabeth mener du kan ha et enkelt antrekk og heller gjøre mer ut av håret. – Mange av de store motehusene kommer nå med hårtilbehør: hårbånd, spenner, hårbøyler og mer. De viser at man kan tørre litt mer enn hva man tror. Det er lov med det lille ekstra uten at det tar mye tid. Elisabeth forteller at de har mange bookinger til julebord. Heldigvis er det også frisyrer du kan få til å gjøre hjemme!

Krøller er en sikker vinner!

Frisyre med krøller og hårbøyle. Beregn 30-40 min avhengig om du har tynt eller tykt hår.

1. Varmebeskyttende spray. Julie bruker varmebeskyttende balsamspray. Bruk alltid et varmebeskyttende produkt før du starter med varmeredskaper.2. Krøll hele håret. Krøll forskjellige veier og krøll nedover slik at du beholder lengden på håret. Tips: ta én passé og krøll en vei og neste en annen vei. Da får du tekstur på krøllene og alt håret vil ikke samles i én stor krøll. Håret foran fjeset krøller du vertikalt. Start krøllen litt fra skillen.3. Hårspray. Når du har krøllet ferdig tar du i hårspray for at krøllene skal holde seg.4. Gre krøllene. La krøllene kjølne. Gre deretter gjennom håret med en kam som gjerne har litt store mellomrom.5. Hårbøyle: sett i en pen hårbøyle i håret og la litt hår være igjen fremst ved fjeset.
Kjempefin og enkel julebordfrisyre som passer til det aller meste!

Catwalk-inspirert look

Denne frisyren er perfekt til en enkel svart kjole med røde lepper. Den kan også lages “på farta”, i tilfelle du må fikse deg på jobb. Frisyren er enkel, men gjør mye ut av seg!

1. Tuppér og hale. Start med å tuppére håret på kronen. Sett i en stram strikk slik at du får en fin hestehale.
2. Klemmer. Sett inn klemmene du selv ønsker på én eller begge sidene av hodet.
3. Spray over med hårspray.
4. Pen hårstrikk. Sett en penere strikk over hestehalen som allerede er festet. Bruk en hårstrikk som passer til ditt antrekk. Elisabeth har tatt i fire mindre røde strikker. Det er lov å eksperimentere og med denne enkle frisyren kan man bruke store strikker og klemmer. Du kan også ha flere eller færre klemmer, store eller små, alt etter hva du selv liker. Hårstrikken kan gjerne matche leppestift og sminke.5. Olje. Ta en dråpe olje i hendene og dra det nedover halen. Det vil gi mer glans, mindre freeze og det vil samle håret.
6. Avslutt med hårspray.

Her har Elisabeth byttet ut de røde store klemmene med noen mindre svarte. Med forskjellige klemmer kan du gjøre så mye du vil ut av frisyren!

Piff opp med rød leppestift og du er klar for julebord!

“Kvaliteten på håret er bedre”

Julie og Elisabeth anbefaler Hair Luxious til menn og damer i alle aldre!Tar man vare på håret sitt og pleier det riktig vil også frisyrene se penere ut. Nikita Hair Oslo City er distributør av Hair Luxious og Elisabeth forteller at alle de ansatte har vært veldig fornøyd med hårvitaminene! – Jeg merker at jeg har fått mer småhår og mer fylde i vikene mine, det synes jeg er litt gøy. Kvaliteten på håret er bedre og man får mer glansfullt hår. Jeg som bleker håret merker forskjell på at jeg ikke har mistet like mye hår som før.

Elisabeth synes det er viktig å kunne tilby flere aspekter av faget. Å kunne tilby produkter man får utenfra og innenfra,  og at man vet det er produkter man selv er fornøyd med. – Du har Beauty Bombz som smaker godt og som funker, og så har du Hair Luxious som funker veldig bra! Hun presiserer at med riktig sjampo og balsam kommer man langt, men at man også må ha nok av riktige vitaminer og mineraler for et sunt og vakkert hår.

VELG FOR HAN ELLER FOR HENNE