Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Superenkle hårfrisyrer til julebordet!

Vi viser to frisyrer som er superenkle og som alle får til!

Festlighetene i november og desember gjør den kalde tiden hakket varmere. Det er både gøy og stas å pynte seg litt ekstra, og til jul er det spesielt lov. Mange har julebord i disse tider, men i en hektisk hverdag kan det å gjøre seg fin på håret fort bli siste prioritet når det kommer til å pynte seg for anledningen. Looken blir komplett hvis man tar seg litt tid til å ordne håret, og det finnes utrolig mye fint og enkelt man kan gjøre. 

Look 1

Start med å krølle håret ditt slik du får store og løse krøller. Deretter samler du halvet håret ditt i en lav og stram hestehale, slik bildet under vise. La resten av håret være, dette skal vi brukes senere

Deretter lager du et lite hull i hestehalen din, og vrir hestehalen gjennom hullet, slik at det blir en «topsy tail«. Etter du har tredd hestehalen gjennom holder du hestehalen fast med én hånd, og med den andre drar du forsiktig i små deler av håret som er snurret inn i toppsy halen. Ved å gjøre dette vil frisyren se mer fyldig ut.

På det neste steget skal du gjøre akkurat det samme med håret under. Samle det i en hestehale rett nedenfor den du nettopp har laget, og lag en toppsy hale igjen. Lag et lite hull i hestehalen og vri håret gjennom.

Deretter drar du litt i små deler av toppsy halen du har laget, for å få mer volum og tekstur til looken. Fest gjerne en fin klemme på om du føler for å pynte deg litt ekstra.

Og vipps så er du ferdig! En enkel frisyre som ser vanskeligere ut enn det den er. Vi kan garantere at du får komplimenter på denne!

Når du styler håret ditt og bruker filseklemmer, strikk, varme og spray sliter det på håret. Det er derfor veldig viktig at du tar vare på håret hele året, og den beste pleien starter innenfra. Med Hair Luxious får håret ditt riktig pleie fra innsiden, og  det bidrar med å gjøre håret sunt og sterkt.

Look 2

Neste look er en klassisk frisyre med en liten vri. Det eneste du trenger for å lage denne looken er hårstrikk, fliseklemmer og et bånd av silke eller velour.

Start med å lage en lav hestehale, og fest silkebåndet i hårstrikken. Pass på at silkebåndet er like lang som håret ditt!

Deretter deler du opp håret i to deler, og bruker båndet som den tredje delen. Flett håret som vanlig og fest med et lite gummistrikk.

Så drar du forsiktig i fletten for å få den mer fyldig, dra også i båndet. Snurr fletten rundt slik du får en dott.

Fest deretter fast dotten med fliseklemmer slik at alt sitter godt. Pass på at de to endene av båndet havner under dotten, slik at de stikker ut. Om du vil ha dotten større kan du dra litt i håret for å skape en illusjon av mer volum.

Når alt er festet klipper du båndet i ønsket lengde, og så har du look nummer 2 på plass! Elegant og enkel, akkurat som vi liker det.

VELG FOR HAN ELLER FOR HENNE