6 tips for et sunnere hår i vinter

Beskytt håret ditt når vinterkulda kommer.

Vinteren byr på iskald luft. Det betyr varme klær og sko, men husker vi å ta like godt vare på håret som resten av kroppen? Vi har samlet 6 enkle tips for å beskytte håret når vinterkulda kommer.

Vask håret ditt sjeldnere
De dagene du ikke vasker det, men føler at du trenger å freshe det opp litt, bruk tørrsjampo! Perfekt om du også vil spare litt tid. De gangene du vasker håret må du huske på at du ikke går uten tørt hår i kulda. Det vil gjøre at håret lettere knekker.

Stuss håret ditt hver sjette uke
Da unngår du flisete hår og reduserer sjansen for at håret ditt brekker. Det ser også mye friskere ut, i tillegg til at man føler seg litt freshere. Sparer du til langt hår er det også ekstra viktig da håret vil vokse raskere når det har friske tupper.

Næring til håret
Gi riktig næring til håret ditt, blant annet B-vitaminer. Våre premium hårvitaminer er med på å styrke håret til å vokse seg sunnere og lengre. Det gir næring til ny hårvekst og vil kunne redusere hårtap/røyting. Så start på Hair Luxious nå og du vil se resultater i vinter. Resultatene utvikles over tid.

Hårstrikk og hårbånd uten metall
Bruker man harde ting i håret og strammer godt til vil sjansen for at hårstråene knekker og at håret blir flisete være større. Det er enkelt å spare håret for denne slitasjen, så velg ut hårstrikker uten metall.

Kur håret ditt
Når det er kaldt ute bruker mange skjerf for å holde seg varm, men visste du at skjerf er med på å skape friksjon i håret ditt? Det er derfor lurt å ta ekstra godt vare på det. Gjerne i form av en kur med en hårmaske av kokosolje.

Lufttørk
La håret ditt lufttørke! Det beste er å la håret tørke av seg selv, før man grer det eller går ut i kulden. Må du ty til hårføner bør du bruke en varmebeskyttende spray slik at håret ikke slites.

Du er klar for et friskt og sunt hår i vinter!

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden