Alt du lurer på om vitaminer til håret!

Drømmer du om en skinnende, fyldig manke? Her er ekspertenes vitamintips for håret.

– Jeg bruker kosttilskudd i perioder med mye stress, for å føle meg tryggere på at jeg får i meg tilstrekkelige med vitaminer for et sunt hår, sier daglig leder hos Hendrix Hair Torggata, Janine N. Paulsen.

Hun sverger til det veganske kostilskuddet Hair Luxious, og anbefaler det til kunder og venner som sliter med livløst hår. Ifølge frisøren er det ingen myte at B-vitaminene bedrer vekst og styrker håret.

– De mest essensielle vitaminene for håret er B6, B7, også kjent som biotin, samt B9 og B12. I tillegg er E-vitamin en antioksidant som hjelper mot tidlig aldringsprosess av håret. Og vitamin C, som bidrar til opptak av andre vitaminer i kroppen, sier frisøren. Hair Luxious inneholder alle disse vitaminene.

Naturlig kosttilskudd

Et balansert kosthold med alle de essensielle næringsstoffene er alltid best, men for mange er det lettere sagt enn gjort – i alle fall i perioder der mye inntas on-the-go.

– Får du for eksempel i deg for lite B-vitaminer, sink eller jern, kan det påvirke hårveksten din, sier Kimberly Jacobsen, salgssjef i Good For Me.

Dette var grunnen til at de ønsket å tilby et skreddersydd tilskudd for nettopp håret. Hair Luxious er et helt naturlig kosttilskudd, bestående av 25 nøye utvalgte næringsstoffer for håret.

Merket effekt etter to måneder

Kosttilskuddet kommer i bokser med 60 tabletter, og er nok til å vare en måned. To om dagen er anbefalt mengde, og disse kan tas når som helst på dagen, helst sammen med mat.

Effekten av Hair Luxious vil variere fra person til person.

– Noen merker effekt etter en måneds tid, mens for andre kan det ta lenger tid, sier Kimberly.

Da frisør Janine testet kosttilskuddet første gang, merket hun bedring etter et par måneder.

– Etter å ha brukt det i 2-3 måneder, merket jeg at det kom ut mange nye hårstrå, forteller hun.

Les også: Det perfekte håret krever gode rutiner

Passer for alle

Influenser Anita Fredriksen har naturlig brunt hår og startet prosessen med å bleke håret i januar i fjor. Håret ble knusktørt og veldig slitt, så hun bestemte seg for å prøve Hair Luxious.

– Det har blitt mer og mer viktig for meg å velge naturlige produkter. Dette er også vegansk og passer for alle, sier hun.

Anita har tidligere jobbet med skjønnhet- og make up før, og har forsøkt mye forskjellig. Etter cirka en måned med Hair Luxious, merket hun effekten.

– Håret kjennes sterkere og mer glansfullt, sier hun.

– Om jeg glemmer å ta pillene en dag, får jeg nesten litt panikk. Jeg er så redd det skal gå tilbake til sånn det var før, ler Anita.

Les også: Endelig langt og lekkert hår

De mest vanlige spørsmålene om hårvitaminer:

Vokser håret fortere?

– Dersom du ikke har et balansert inntak av riktige vitaminer og mineraler, kan det gå på bekostning av naturlig hårvekst. Hair Luxious tilfører mye god næring og kan på den måten sørge for at håret vokser som normalt, sier Kimberly Jacobsen i Good For Me.

Fungerer Hair Luxious også for menn?

– Ja, Hair Luxious fungerer uavhengig av kjønn. Hair Luxious for Han finner du her!

Påvirker det hårvekst andre steder på kroppen?

– Nei, i svært liten grad. Hårvekst på andre deler av kroppen følger en annen vekstsyklus enn hodet og påvirkes i større grad av hormoner.

Er produktet testet på dyr?

– Nei, Hair Luxious er ikke testet på dyr.

Har Hair Luxious noen kjente bivirkninger?

– Nei, Hair Luxious har ingen kjente bivirkninger, og er også fritt for allergener. Produktet kan også kjøpes hos Ditt Apotek eller hos Vitusapotek.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden