Frisør om Hair Luxious

De fineste frisyrene til jul og nyttår!

Har du funnet ut hvilke frisyrer du skal ha på julaften og nyttårsaften i år? Nikita Hair Oslo City viser oss to av de peneste hårfrisyrene du kan lage til denne høytiden!

Luksuriøs look til julaften!

Denne dagen pynter man seg gjerne litt ekstra, og mange liker å bruker lenger tid på forberedelsene. Denne frisyren gir deg en luksuriøs look, og er perfekt til julaften! Sett av god tid slik at frisyren blir perfekt.

1. Begynn å krølle håret, jobb med fronten først. Her skal man ha horisontale inndelingslinjer og krølle i horisontal inndeling. Man skal ha krøller i volum og ikke i lengde. Linjen som lages i håret følger man med krølltangen. Jobb med passé for passé og husk å spraye varmebeskyttende spray på hver passé før du krøller!

Alle inndelingene, passéene, skal være delt inn i passe store deler slik at hele krøllen blir varm. Hvis du krøller for mye hår om gangen vil ikke håret på innsiden bli varmt, noe som resulterer i at krøllen kollapser.

2. Sett den krøllede passéen opp med en klemme. Dette gjør du med alle etterhvert som du krøller, for at krøllen skal bli avkjølt. På toppen kan du jobbe med litt tynnere passéer for å få mer volum. Krøllene kan være større i resten av håret.

3. Ta i hårspray slik at det skal sette seg.

4. Rull krøllene forsiktig ut for å beholde mest mulig av krøllen. Det er viktig å ikke dra i dem.

5. Deretter grer du ut krøllene med en naturbørste.

6. Bruk en kam til å tuppére hele håret, slik at man får en frisyre som sitter. Start å tuppére øverst. Da får du et naturlig løft hele veien. Spray gjerne inn litt tørrsjampo når du gjør dette.

7. Gre i krøllene med en naturbørste. En naturbørste vil børste over krøllen, ikke gjennom.

8. Tilfør noen dråper olje i håret for å dempe det litt.

9. Fest fliseklemmer i kryss på den ene siden. Lag et festepunkt, slik at det sitter bedre.

10. Sett en spenne over krysspunktet, og dekk til fliseklemmene med hår.

11. Spray over frisyren med en våtspray med hold. Kvaliteten på hårsprayen, og at den er tilpasset håret er alfra omega. Det kan være lurt å rådføre seg med frisøren din om hvilken spray som best passer ditt hår.
Resultatet blir en luksuriøs og vakker frisyre som passer perfekt til julaften!

Nyttårsaften – frisyre til årets siste fest!

Året er snart omme: man skal feire året som har gått og en ny start for det kommende året. Det er den siste festen og mange vil gjerne bruke litt ekstra tid på å pynte seg denne dagen. Denne frisyren er for deg som ønsker å gjøre litt ekstra stas på nyttårsaften!

Start gjerne med en tørrsjampo for mer hold.
1. Ta litt hår fra siden og del dette håret opp i to deler, tvinn dem rundt. For hver gang man tvinner tar man med seg mer hår fra sidene. Dette gjør man på begge sider av hodet. Delene vil til slutt møtes.

2. Flettene møtes og festes på midten.
3. Ta i hårspray før du deretter drar flettene litt fra hverandre slik at håret blir tykkere.

4. Fest de to løse delene slik du vil. Disse festes med fliseklemmer. Dra litt hår rundt slik at klemmene ikke synes. Fest resten av håret opp med fliseklemmer.

5. Avslutt med hårspray og piff gjerne opp frisyren med hårpynt!

Gjør stas på årets siste dag med denne frisyren. Det beste av alt: den passer alle antrekk!

Vitaminene for et sterkere og mer glansfullt hår!

Juletiden nærmer seg, og på denne tiden av året er det dags for mye pynting og oppsett av hår. Når man utsetter håret for mye varme og styling er det viktig å ta ekstra godt vare på håret sitt. I tillegg er vinteren årstiden hvor det er flere ytre påkjenninger for håret. Det er da viktig å pleie håret med riktige vitaminer! Elisabeth forteller at hårvitaminene i Hair Luxious har gitt henne et mer glansfullt hår. – Jeg har fått mer småhår og kvaliteten på håret er bedre. Jeg som bruker extensions merker at håret har holdt på extensionsen bedre. Jeg har heller ikke mistet like mye hår!

Hvem anbefaler dere Hair Luxious til?
– Jeg har anbefalt det til både menn og damer i alle aldre!

Elisabeth forteller videre at hun også tar Beauty Bombz. – Først tenkte jeg hvordan Beauty Bombz kunne gi resultater når det smakte så godt? At det faktisk fungerer er gøy! Mamma har gått på Beauty Bombz og merker mer glød i huden. Jeg synes det er morsomt at en voksen dame ser forskjell på dette.

– Vi selger kun produkter vi selv er fornøyde med!

 

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden