Derfor anbefales Hair Luxious av norske frisører

Hemmeligheten bak et tykkere, sunnere og sterkere hår er god og riktig pleie over tid. Frisører som jobber med hår hver dag vet hva som fungerer, og kanskje enda viktigere – hva som ikke fungerer. Derfor kan de gi anbefalinger basert på erfaring og kunnskap.

Frisør Isabelle Calderon er daglig leder i salongene Hendrix Hair Sentrum og Hendrix Hair Torggata i Oslo. Hun er helt klar på hvilket kosttilskudd, og hvilken sjampo og balsam som fungerer best for håret ditt.

Hair Luxious – hårvitaminene som fungerer!

Hair Luxious er en av hårpleieseriene Isabelle ofte oppfordrer kundene sine til å prøve.

– Jeg har brukt Hair Luxious i flere år. Det er de eneste produktene i denne kategorien jeg anbefaler til kundene mine, fordi jeg vet at det fungerer, forteller hun.

Som frisør ser hun hver dag at problemet kundene hennes har, er at de ikke bruker produkter som er tilpasset håret deres.

– Jeg anbefaler Hair Luxious spesielt til de som har tynt og fint hår, men også til de som sliter med røyting og hårtap.

Les også: Veien til sunnere, sterkere og lengre hår.

Dette er Hair Luxious

I Hair Luxious får du over 20 vitaminer, mineraler og naturlig ekstrakter som er bra for både deg og håret ditt. Noen av disse er:

  • Biotin: Bidrar til å opprettholde normalt hår
  • Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår
  • Selen og sink: Bidrar til å opprettholde normalt hår
  • B12 og jern: Spiller en rolle i celledelingsprosessen
  • Hair Luxious finnes til både han og henne

Les også: Det perfekte håret krever gode rutiner

Næringsstoffene håret ditt trenger

Det er viktig å ha et variert og sunt kosthold, men det kan fort bli vanskelig å holde oversikt over hva du får i deg og om du dekker dagsbehovet. Da kan det være lurt med et kosttilskudd som sørger for at du får i deg vitaminer og mineraler for håret ditt.

– Dette er en velkjent utfordring. Selv om du tror du spiser sunt, er det dessverre ikke alltid slik at du klarer å få i deg det du trenger, sier Isabelle.

Og nettopp dette er en av fordelene med Hair Luxious – kun to tabletter hver dag er nok til å sørge for at du får i deg de viktigste vitaminene og mineralene.

– Da jeg prøvde Hair Luxious før vi tok det inn i salongene, så jeg at det virket. Jeg synes at håret vokste raskere og virket sterkere. I tillegg opplevde jeg at selv de tynneste hårene i fronten ble tykkere og ikke knakk så fort som tidligere, avslutter en fornøyd Isabelle.

Bestill Hair Luxious i dag! Sjekk også ut nyhetene Hair Luxious sjampo og balsam her!

Les også: Slik sikrer du at håret ditt får næringen og vitaminene som trengs med Hair Luxious.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden