Kvinne som viser sitt fyldige hår etter hårvitaminer

– Det er ingen tvil om at kosthold og livsstil påvirker håret mitt

– Jeg merker godt at håret påvirkes av hverdagen min, sier Hilde Viola Måkestad (25). Sunt kosthold, et kosttilskudd i bakhånd og en god livsstil har gitt henne et sunt og friskt hår.

Influencer Hilde Viola Målestad har en travel hverdag. Hun studerer vernepleie, har tre jobber og trener styrke minst tre-fire dager i uken.

– Dagene mine er utrolig hektiske, og det kan bli litt stressende til tider. Noen ganger får jeg ikke fokusert så mye på trening og riktig kosthold som jeg skulle ønske, og dette merker jeg på håret mitt, sier hun.

Usunt kosthold påvirker håret

Hun har erfart hvor viktig det er å spise riktig når kroppen er i høygir – også for håret.

– I hektiske perioder har jeg derfor ekstra fokus på å spise mye grønnsaker, frukt og bær, og da særlig produkter som inneholder vitamin C, sier hun.

Dette vitaminet finner du blant annet i jordbær, sitrusfrukter, kiwi, blomkål og brokkoli.

– Spiser jeg usunt, merker jeg det fort på håret. Da føler jeg at det blir livløst, og jeg røyter også mer enn ellers, sier hun.

 

Håret føles friskere

I tillegg til å spise sunt, har Viola den siste måneden tatt kosttilskuddet Hair Luxious fra Good for Me. Et kosttilskudd kan ikke erstatte et sunt og balansert kosthold, men kan være et sikkerhetsnett i perioder det er vanskelig å få i seg de vitaminer og mineraler man trenger.

– Jeg har tatt Hair Luxious i en måned nå, og jeg merker allerede at håret føles friskere og mindre fett. Jeg begynte å merke resultater etter tre til fire uker, sier hun.

TRENER MYE: Viola trener styrketrening minst tre til fire dager i uken. Det merker hun at er bra for kroppen.

Håret som vokser ut, føles også tykkere.

– Jeg har gått på hårvitaminer før også, og syns det er et veldig greit tilskudd å ta. Da er jeg sikker på at håret får de vitaminene det trenger, og jeg får et sunnere og finere hår, sier hun.

Tabletter og gummies

Hair Luxious er et kosttilskudd satt sammen av over 20 vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter. Disse skal bidra til at håret holder seg sunt og sterkt.

Kosttilskuddet finnes både i tablettform og som gummies.

Hair Luxious inneholder blant annet:

  • Biotin som bidrar til normal hårvekst.
  • Kobber som bidrar til normal pigmentering av hud og hår.
  • Selen og sink som vedlikeholder håret.
  • B12 og jern som spiller en rolle i celledelingsprosessen.

Produktet er vegansk og finnes både til ham og henne.

Hair Luxious-serien inneholder også sjampo og balsam til både menn og kvinner.

Steller godt med hår og hodebunn

Gode hårprodukter er også viktig for at håret skal holde seg fint og sunt. Viola velger sjampo, oljer og leave-in produktet tilpasset hennes blonde hår, for hun er klar over at blondt hår har fine hårstrå og ofte trenger litt ekstra pleie.

– I tillegg bruker jeg silketrekk på puten når jeg sover. Det gjør at håret ikke setter seg fast og slites når jeg beveger hodet i løpet av natten, sier hun.

Nesten daglig gir hun seg selv hodebunnsmassasje for å holde blodsirkulasjonen i hodebunnen i gang. Også dette skal ha positiv effekt på håret.

– Ellers sover jeg med fletter og prøver å unngå å gå med strikk for ofte, for dette vet jeg ødelegger håret. Stram hestehale gjør at håret knekker lettere, sier hun.

Mistet halve håret

Viola forteller at hun også merker at stress i seg selv kan påvirke håret.

– I en periode hadde jeg mye stress, vitaminmangel og lavt stoffskifte på en gang. Jeg visste ikke at jeg hadde lavt stoffskifte den gangen, men alt dette førte til at jeg mistet halve håret mitt, sier hun.

EN MÅNED: Viola har brukt kosttilskuddet Hair Luxious i en måned.
EN MÅNED: Viola har brukt kosttilskuddet Hair Luxious i en måned.

Hun kunne dra av dotter med hår fra hodet i dusjen, og det endte med at håret ble både tynt og slitt.

– Dette fortsatte helt til jeg tok tak i problemene. Jeg sørget for å få fylt opp vitaminlagrene i kroppen, tok en pause fra jobb og fant ut at jeg hadde lavt stoffskifte, sier hun.

Stol på deg selv

Dette er bedre nå. Violas hår har vokst seg lengre og tykkere igjen, men hun har likevel fokus på å stresse mindre.

Hun vet hvor viktig det er for både håret og resten av kroppen.

Hennes beste tips til å håndtere stress, er å stole på deg selv. Bli kjent med deg selv og din egen kropp, og ikke bekymre deg over ting du ikke kan gjøre noe med.

– Det tar unødvendig tid av livet. Vær positiv, pust med magen og husk at alt ordner seg alltid, avslutter hun.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden