Et enkelt grep kan hjelpe deg til sunnere og sterkere hår

Hair Luxious er elsket av frisører og kunder over hele Norge.

Det er anbefalt av en rekke av Norges frisører og er elsket av kundene. Hair Luxious er et naturlig vitamintilskudd som kan hjelpe deg å få sterkere og sunnere hår.

– Grunnen til at jeg liker Hair Luxious så godt, er at jeg føler det gir hud og hår det jeg mener hud og hår trenger, forteller frisør Elisabeth Westby.

Hun arbeider hos Nikita Hair Oslo City, og har god erfaring med bruk av Hair Luxious – både selv og som anbefaling til kunder.

– Produktet er lett å bruke og forstå, noe som er bra for kundene. Samtidig er det en fornuftig pris på det, mener frisøren.

Les også: Begge slet med hårtap – så kom de over disse vitaminene

God effekt

Hair Luxious er et multivitaminprodukt som inneholder en rekke næringsstoffer som bidrar til å vedlikeholde og styrke håret. B-vitaminer, C-vitamin og hirse- og kjerringrokkekstrakt er bare noen av de nøye utvalgte ingrediensene man finner i Hair Luxious. Alt dette er næringsstoffer du også finner i kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker.

Hair Luxious for Henne Abonnement

Det er rett og slett en ekstra næringsrik diett for hår og hodebunn.

Hair Luxious selges ikke bare hos Good For Me og utvalgte frisørsalonger, men også Vitusapotek og Ditt Apotek. Kosttilskuddet kommer i form av tabletter som skal svelges hele og bør inntas i kombinasjon med et måltid.

Best effekt får man over tid, noe Westby forklarer at hennes kunder også har oppdaget.

–  Responsen blant mine kunder er utrolig god og de som bruker det er veldig fornøyd. Det er noe med den forståelsen av hvordan Hair Luxious fungerer over tid. Nordmenn er veldig sånn at tar de én tranpille, så er man plutselig sunn. Men det er jo ikke slik det fungerer. Med Hair Luxious har de aller fleste kunder forstått at jevn bruk over tid er alfa omega for å skjønne hva produktet kan gjøre for deg, sier hun.

Les også: Det perfekte håret krever gode rutiner

Frisøren forteller at det ikke bare er kvinner på jakt etter et sunt og sterkt hår som nyter godt av Hair Luxious.

– Veldig mange menn bruker produktet for å forhindre tynning av hår, høye viker og stressrelatert hårtap. Menn er jo like interessert i å ha et sunt og fint hår som oss kvinner. Da det er hyggelig at menn også ser behovet for slike produkter, liker dem og benytter seg av dem.

Denne høsten kommer også Hair Luxious i en egen optimalisert variant nettopp for menn.

Hva forteller kunder – både kvinner og menn – om effekten med bruk av Hair Luxious?

– Det er nesten heller omvendt – at de nettopp ikke ser en stor endring, noe som viser at produktet gjør som det skal. Det er ikke slik at dersom du har store flekker med håravfall, så får du plutselig en kjempemanke etter noen måneders bruk av tablettene. Men er du i faresonen for å få viker, kan Hair Luxious være med å bremse prosessen og sørge for at håret holder seg sunt og friskt i stedet for å trekke seg tilbake. Det er noe kundene også forteller at de merker, forklarer Westby, før hun legger til:

– Og mange kunder forteller at etter de har brukt Hair Luxious en stund, opplever de at håret føles kraftigere når det vokser ut igjen.

Prat med frisøren din

Frisøren forteller at tilbakemeldingene hun får fra egne kunder er gode, men understreker at tablettene er et godt tilskudd til sunt hår og hodebunn, ikke en mirakelkur.

– Jeg kan forstå at noen er skeptiske til slike produkter, for det er så mye tull der ute. Personlig synes jeg Hair Luxious er et godt produkt. Selvfølgelig vil det ikke passe for alle, men for meg er dette noe jeg ha brukt selv og trives godt med.

Hvem vil du anbefale Hair Luxious for?

– Jeg anbefaler produktet for dem som ønsker et kosttilskudd ved siden av riktig sjampo og balsam, og som er villige til å bruke det over tid for å se resultater. Det er som med alt annet kosttilskudd – det er ingen forandring over natten. Ta en god konsultasjon med frisøren din og finn ut om dette er et produkt som funker for deg, avslutter Westby.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden