Feil de fleste av oss gjør med vått hår

Hvordan behandle håret på best mulig måte når det er vått, uten å skadet det?

Hvilken sjampo eller hårkur skal du bruke, hvor ofte bør det vaskes og hvor ofte er det egentlig innafor å bruke krølltang og rettetang? Stemmer det at håret er ekstra sårbart når det er vått?


Etter du har vasket håret er det viktig å behandle det på riktig måte for å få minst mulig skader på det. Du bør være ekstra skånsom med vått hår fordi det er da hårstråene dine er på sitt mest sårbare. 

Tre typiske feil

De mest vanlige feilene de fleste av oss gjør med vått hår er å gre det, tørke det for hardt med håndkle eller å legge seg med vått hår. Skjellaget er åpent og tåler ikke lugging og napping av flokete hår når det er vått. Har du lyst hår er det ofte mer utsatt enn mørkt hår på grunn av antall skjellag på hårstråene. 

Håret slites ved gnissing og friksjon, som ved å tørke håret hardt med håndkle. Når du legger deg med vått hår blir håret liggende å gnisse på hodebunnen, gjerne på samme sted over lengre tid. 

La håret lufttørke før du føner håret. Varme på vått hår

Dette er nok en av de mest vanlige feilene man gjør. Slurver du med hårføner, rettetang eller krølltang kan det føre til at håret ditt blir tørt, slitt og livløst. Alle typer varmeredskaper er “fy fy” på vått hår, og det anbefales at håret lufttørker mest mulig før du bruker noe slag av varme på det. Det er heller ikke anbefalt å føne håret når det er klissvått. Tørk håret forsiktig med håndkle, gjerne la det lufttørke før du før føner det. 

Tips

  • Gre håret før du vasker det, eller gre det forsiktig med fingrene eller kam med balsam i dusjen. Det viktigste er at du tar det rolig og forsiktig.
  • Flett håret ditt om du legger deg med vått hår.
  • Vask håret to til tre ganger i uka. Det kan slite på håret om du vasker det ofte.
  • Bruk kaldt luft på hårføner isteden for varm.
  • Bruk varmebeskyttende på håret, til og med når du føner det!

 

Riktig innvendig pleie for håret

Å pleie håret fra innsiden er minst like viktig som å pleie det fra utsiden. Det å gi håret de vitaminene det trenger for å vokse og bli sterkere bør være en sentral del av din hårpleierutine. Vi har utviklet et av markedets best hårvitaminer. Hair Luxious pleier håret fra innsiden og gir håret ditt all den kjærligheten det fortjener! Hver kapsel inneholder nøye utvalgte vitaminer for å gi deg et sterkt, sunt og vakkert hår. Noen av Norges fremste frisører bruker selv produktet og anbefaler det til sine kunder!

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden