Frisør etter at Emilie testet hårvitaminer: – Gøy å se resultatet

Emilie mistet masse hår etter graviditet, men fikk en boost etter å ha prøvd hårvitaminer.

Emilie Silseth (24) ville booste hårveksten og ble med som testperson for hårvitaminet Hair Luxious.

Før og etter testen ble håret vurdert av frisør Nina Angvik Mathisen, men før vi får deres dom må vi se på Emilies hårsituasjon før testen startet.I vinter gikk Emilie til frisøren for å få håret vurdert før hun prøvde Hair Luxious.

I vinter gikk Emilie til frisøren for å få håret vurdert før hun prøvde Hair Luxious.

Da hun fikk barn for halvannet år siden merket hun nemlig raskt at det tæret på håret hennes.

– Jeg røytet gjennom hele ammeperioden. Jeg har egentlig veldig tykt hår, og pleier å måtte tynne det ut hos frisøren, men mistet mye, forteller hun.

Etter ammeperioden hadde håret begynt å vokse ut igjen, men det gikk sakte.

Kort hår rundt hårfestet

– Nå står det rett opp som en krone rundt hodet, sa hun i januar om det plagsomme ammehåret.

Derfor ønsket hun å teste Hair Luxious, som er utviklet av den norske kosttilskuddprodusenten Good For Me. Hair Luxious er ingen mirakelkur, men et multivitamin som består av 25 naturlige vitaminer og mineraler satt sammen for å påvirke håret innenfra. Det var derfor viktig at hun brukte vitaminene i minst tre måneder for å se om det ville virke.

Les også: Det perfekte håret krever gode rutiner

Før Emilie begynte på kuren fikk hun håret sitt vurdert av Nina som driver frisørsalongen Perfect Hair på Briskeby i Oslo.

– Emilie har fortsatt tykt hår, men røytingen har konsentrert seg rundt hårfestet. Her er håret bare noen cm langt. Det blir spennende å se om det blir raskere tykt i front og i nakken, sa Nina i januar.

Les mer eller bestill Hair Luxious

Frisør Nina Angvik Mathisen vurderte Emilies hår før og etter testen av Hair Luxious.
Frisør Nina Angvik Mathisen vurderte Emilies hår før og etter testen av Hair Luxious.

– Håret vokste raskt!

I april var Emilie tilbake på Perfect Hair for å se om tre måneder med Hair Luxious hadde hjulpet på luggen, og både hun og Nina var fornøyd med resultatet:

– Småhårene er blitt mye lengre enn sist, og det er mye mindre forskjell mellom håret i front og resten. Det er også blitt lenger i nakken, sier Nina.

Hun understreker at håret uansett ville vokst noe i denne perioden, men at håret til Emilie er mye jevnere nå og at man ikke lenger kan se en tydelig forskjell på ammehåret og resten.

– Det er gøy å se så tydelig at det har vært en positiv forandring, sier Nina.

Emilie har selv opplevd at håret har vokst raskere enn ellers og fått tilbake samme tykkelse som før røytingen startet.

– Jeg har klippet det to ganger siden januar fordi det har vokst så raskt. Før stod håret rett opp foran, men det gjør det ikke lenger, og endelig kan jeg ha høy hestehale igjen uten å få den lille rottehalen i nakken, sier hun, og legger til:

– Jeg er fornøyd med resultatet. Hvis jeg blir gravid igjen, skal jeg begynne tidligere, slik at jeg slipper den korte luggen. Det var gøy å faktisk se at Hair Luxious funker, og ikke bare lese om det.

Emilie sier hun er veldig glad for at hun prøvde Hair Luxious, og at håret har fått tilbake tykkelsen fra før røytingen startet.
Emilie sier hun er veldig glad for at hun prøvde Hair Luxious, og at håret har fått tilbake tykkelsen fra før røytingen startet.

Dette kan påvirke håret ditt

Det er normalt å miste mellom 100 og 150 hårstrå daglig, men i perioder kan dette øke. Håret påvirkes av flere indre faktorer som stress, kosthold og sykdom.

Graviditet og fødsel kan være en påkjenning for kroppen. I tillegg gjør hormonforandringer at mange opplever å miste mer hår etter fødselen, mens amming krever mye energi. 

– Det er veldig forskjellig fra person til person hvordan håret endrer seg etter graviditet. Noen mister hår over hele hodet, mens andre mister bare i hårfeste. Håret i hårfestet er en annen type hår som har kortere levetid enn resten, så det kan være derfor noen mister ekstra hår der, forteller Nina.

Les også: Begge slet med hårtap – så kom de over disse vitaminene

Etter graviditeten mistet Emilie mye hår, men er veldig fornøyd etter å ha testet Hair Luxious.
Etter graviditeten mistet Emilie mye hår, men er veldig fornøyd etter å ha testet Hair Luxious.

Slik virker Hair Luxious

Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker og ulike typer kjøtt og fisk er viktige næringskilder.

Selv om Hair Luxious ikke kan erstatte et sunt kosthold, kan kosttilskuddet sørge for at du får i deg alle næringsstoffer håret trenger – selv i hektiske perioder.

Kosttilskuddet er en av bestselgerne fra Good For Me, og selv om det fungerer som et multivitamin, er det spesielt satt sammen for å gi gunstig effekt på håret.

Dette er noen av virkestoffene:

Biotin: Bidrar til normal hårvekst.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Selen og sink: Vedlikeholder håret.

Selges på apotek

Hair Luxious har ingen kjente bivirkninger og er vegansk. Produktet er fritt for allergener, og ikke testet på dyr. Hair Luxious kan kjøpes i Good For Me sin egen nettbutikk, hos Ditt Apotek eller hos Vitusapotek.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. Velg variant under.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden