Frisyrer til halloween!

Forslag til frisyrene er at man kan toppe dem med spindelvev, edderkopper eller fargespray.

Hvordan skal du se ut på halloween? Marthe Sønsteby og Guro Aabrekk fra Hendrix Hair Sentrum gir oss inspirasjon til enkle frisyrer som passer de aller fleste kostymer til halloween!

Hvilke frisyrer er det som er populære til halloween? Guro Aabrekk og Marthe Sønsteby viser oss de kuleste halloween-frisyrene.

– Krøller, fletting og gjerne tvinning. Med tvinning og fletting kan man dra håret litt ut og gjøre det større og rufsete. Det samme kan du gjøre med krøller.

Forslag til frisyrene er at man kan toppe dem med spindelvev, edderkopper eller fargespray. Du kan gjøre mye ut av håret, enten du ønsker det veldig stort eller mer nedtonet, alt etter hva du føler for! Legg til sminke og kostyme så passer disse frisyrene det aller meste til halloween. Mulighetene er mange med håret på plass!

Frisyrer til halloween du enkelt kan gjøre hjemme!

Frisyre 1 – krøll, flett og tvinn

1. Ta hår fra midtskill og del inn det fremste håret fra øre til øre på begge sider. Du velger selv hvor mye hår du tar med. Fest dette håret i en strikk.

Guro Aabrekk og Marthe Sønsteby viser oss de kuleste halloween-frisyrene.

2. Dra litt i håret på toppen slik at det ikke blir så stramt .

3. Håret i strikken fletter du i en vanlig flette. Det er en fordel at fletten ikke er for stram.

4. Del det fremste avskilte håret i flere seksjoner. Guro har laget tre seksjoner på hver side.

5. Start med å tvinne en seksjon om gangen, dra den litt ut og fest den gjennom fletten i hullet slik som vist på bildet.

6. Tvinn resten av seksjonene på begge sider og dra dem gjennom hullene nedover i fletten. La endene på seksjonene henge ned. Du velger selv hvor mange tapèer du deler opp i og hvor mange du vil ha. Guro har tatt tre deler fra det fremste håret som ble delt opp fra starten og har laget en ny seksjon av det håret som ikke var delt opp fra før.

7. Fest en strikk øverst i håret. Ta ut den nederste strikken fletten er festet med. Fletten skal løses opp og alt det løse håret skal krølles.

8. Husk varmebeskyttende spray før du starter å krølle håret! Bruk en tykk krøllstav og krøll forskjellige veier.

9. Når krøllene har kjølnet grer du i dem, tar i tørrsjampo og tuppérer det litt opp. Hvis du ser fletten under det øverste håret drar du litt i den. Det skal ikke synes at det er en flette under. For å skjule strikken tar du litt av håret rett under strikken og fester det opp med en fliseklemme.

10. Avslutt med hårspray og du har den perfekte frisyren til halloween! Dekorer gjerne håret med edderkopper og spindelvev.

Frisyre 2 – Krøll, krøll, tvinn!

Tips – krøll håret dagen før.

1. Alltid bruk varmebeskyttende spray før bruk av varmeredskaper!

2. Start å krølle hele håret med en tynn krøllstav. Du velger selv hvor mye hår du krøller om gangen, men det bør ikke være mer enn tykkelsen på krøllstaven.

3. Spray over med teksturspay og ta litt hårpudder øverst i røttene for å ha noe å tuppére på.

4. Tuppér med fingrene i toppen. Er håret veldig glatt kan man tuppére med kam.

5. Dra opp håret med fingrene slik som på bildet.

6. Ta en del av det fremste håret. Del det i to og tvinn delene rundt hverandre. Fest dem bak med en fliseklemme. Et triks er å tvinne litt hår rundt fliseklemmen før du fester den slik at den ikke synes. Dra det tvinnede håret litt ut. Dette gjør du på begge sider.

7. Avslutt med hårspray.

Anbefaling til alle som setter seg i frisørstolen

Det er viktig å ikke glemme å ta vare på håret innimellom styling, frisyrer, klipping og farging. Hendrix Hair Sentrum er distributører av Hair Luxious og mener dette er gode vitaminer å tilføre håret innenfra for å få et sunt, vakkert og sterkt hår.

Hair Luxious er aktuelt året rundt og selger ekstremt bra!
Marthe har selv sett resultater ved at håret vokser fortere, og hun mener det er et godt kosttilskudd som gagner hele kroppen. – Jeg tenker det er veldig bra å pleie håret innenfra med Hair Luxious, og utenfra med hårkur.

De perfekte frisyrene starter med et vakkert hår. Ikke glem hårvitaminene dine!

Marthe har en kunde som har slitt mye med at håret brekker på grunn av mye bleking. – Håret brakk og brakk, og vi helbleker det fortsatt, men etter at hun begynte med Hair Luxious har håret vokst, blitt tykkere og sterkere. Vi anbefaler Hair Luxious til alle som setter seg i frisørstolen, og spesielt til kunder der håret knekker lett.
Guro mener dem som sliter med at håret knekker også bør ha en skånsom børste. Hun anbefaler denne hårbørsten!

Man trenger gode vitaminer og redskaper for et vakkert hår. Jo sunnere håret er, jo penere blir frisyrene.

Happy halloween!

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden