Tykt og vakkert hår

Gir dette produktet æren for at håret føles tykt og sunt

Da Håkon Myking (26) ved en tilfeldighet kom over en annonse for hårtilskuddet Hair Luxious, kjøpte han en eske i gave til kjæresten. Nå, et år senere, er det han som fremdeles går på pillene.

– Jeg føler håret mitt har blitt sunnere og fått mye mer liv i seg.

Håkon studerer psykologi ved universitetet i Bergen og har ofte stressende perioder med jobb, studier og en rekke fritidsaktiviteter. Han sier bruken av Hair Luxious har gjort at han ikke trenger å bekymre seg for hvordan hverdagsstresset påvirker håret hans.

– I perioder går det veldig i ett. Da blir blant annet kostholdet fort nedprioritert, og jeg tenker ikke så mye over hva jeg får i meg. I de periodene er det fint å vite at jeg har disse tablettene, sånn at jeg er sikker på at jeg får i meg de vitaminene og mineralene håret mitt trenger for å holde seg friskt, sier han.

Hair Luxious er et komplett multivitamin fra norske Good For Me. Les mer om hvordan kosttilskuddet virker her.

– Håret ser både sunnere og sterkere ut

At kostholdet blir nedprioritert i hektiske perioder er nok noe som høres kjent ut for de fleste av oss. Hair Luxious erstatter ikke et sunt kosthold, men er rikt på blant annet b-vitaminet biotin, jern, sink og selen, noe som både er bra for kroppen, og ekstra gunstig for hårproduksjonen.

– Det er nok av ting man skal måtte tenke på og bekymre seg for i hverdagen, om man ikke skal måtte bekymre seg for at maten man spiser inneholder de vitaminene håret trenger i tillegg.

Den unge studenten er heller ikke så opptatt av hvilke produkter han putter i håret.

– Som veldig mange andre menn bruker jeg ikke akkurat mye tid på å finne riktig shampoo og balsam til min hårtype. Som regel vasker jeg bare håret med den såpen som er tilgjengelig. Jeg er veldig glad i sånne 2-i-1-løsninger, siden det er så lettvint. Jeg har en mistanke om at disse produktene ikke er spesielt skånsomme mot håret.

cta-banner: kjøp hair luxious her

Likevel opplever han ikke håret sitt som slitt. Dette gir han Hair Luxious fra Good For Me mye av æren for.

– Da jeg begynte med hårtilskuddet tok det ganske lang tid før jeg merket noen effekt, og jeg tror veldig mye av effekten har kommet gradvis. Men nå ser håret både sunnere og sterkere ut, og det føles mykt og tykt når jeg drar hånden gjennom det.

Anbefaler produktet videre

Håkon har ikke noe problem med å anbefale Hair Luxious til venner og bekjente.

– Nå skal jeg ikke påstå at håret er det viktigste her i verden, men forskjellen på en god og en dårlig hårdag er faktisk ganske stor. Det gnaget man kan føle på når håret ikke spiller helt på lag kan påvirke dagen negativt. Med Hair Luxious sikrer man seg på en måte flere gode hårdager.

Også i kompisgjengen har han snakket om hårtilskuddet i positive ordlag.

– Jeg har en god kompis som også har begynt med tablettene. Akkurat som meg er han veldig fornøyd, sier Håkon avslutningsvis.

cta-banner: kjøp hair luxious her

Slik virker Hair Luxious

Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker og ulike typer kjøtt og fisk er viktige næringskilder.

Hair Luxious er et komplett multivitamin. Produktet består av 25 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter kroppen trenger. I tillegg er det satt sammen for å gi ekstra gunstig effekt på håret. Dette er noen av virkestoffene:

Biotin: Bidrar til normal hårvekst.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Selen og sink: Vedlikeholder håret.

Selges hos apotek

Hair Luxious har ingen kjente bivirkninger og er vegansk. Produktet er fritt for allergener, og ikke testet på dyr. Hair Luxious kan kjøpes i Good For Me sin egen nettbutikk, hos Ditt Apotek eller hos Vitusapotek.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious nedenfor!

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden