Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Det eneste hårtilskuddet frisøren vil selge – og som hun bruker selv

Når kundene ønsker sunnere, sterkere og lengre hår, vet Isabelle S. Calderon akkurat hva hun skal anbefale: Hair Luxious fra Good For Me.

Multivitaminet fra den norske produsenten er det eneste hårtilskuddet som selges i de to salongene Isabelle driver, Hendrix Hair Sentrum og Hendrix Hair Torggata. Det skyldes at frisørkjeden gir salongene full frihet til å velge hvilke produkter de skal ha i hyllene – og at 31-åringen er det hun karakteriserer som «sunt skeptisk» til alt av kosttilskudd og pleieprodukter.

 

Høyt anbefalt

– Hvis jeg først skal anbefale og selge noe til kundene, skal jeg virkelig kunne gå god for det. Vi skal se at det funker. Derfor selger vi kun Hair Luxious, og fire små serier med pleieprodukter. Og Hair Luxious er det eneste produktet vi aldri har byttet ut, sier Isabelle S. Calderon.

Isabelle Calderon driver Hendrix Hair Sentrum og Hendrix Hair Torggata.

– Det er ikke alltid man får i seg det man trenger, konstaterer Isabelle.

– Da jeg prøvde Hair Luxious før vi tok det inn i salongene, så jeg at det virket. Jeg syntes at det vokste raskere, og opplevde at selv de tynneste hårene i fronten ikke knakk så fort som tidligere, sier hun.

 

Dette er Hair Luxious

Hair Luxious er et komplett multivitamin fra norske Good For Me. Produktet består av 25 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er satt sammen for å gi gunstig effekt på håret.

Et balansert kosthold er nødvendig for å opprettholde både god helse og et slitesterkt, sunt hår. Good For Me vil ikke erstatte sunn mat, men hjelper kundene å tette eventuelle hull.

Fordi Hair Luxious er rikt på b-vitaminet biotin, samt mineraler som jern, sink og selen, er det ekstra gunstig for hårproduksjonen.

Hair Luxious

Fikk god effekt da hun prøvde selv

Multivitaminet fra den norske produsenten er det eneste hårtilskuddet som selges i de to salongene Isabelle driver, Hendrix Hair Sentrum og Hendrix Hair Torggata. Det skyldes at frisørkjeden gir salongene full frihet til å velge hvilke produkter de skal ha i hyllene – og at 31-åringen er det hun karakteriserer som «sunt skeptisk» til alt av kosttilskudd og pleieprodukter.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. Nå får du 40% rabatt. Velg variant under.

VELG FOR HAN ELLER FOR HENNE