Hårtap – hva kan man gjøre?

Sliter du med hårtap? Det er mange faktorer som kan spille inn for at dette skjer.

Sliter du med hårtap? Det er mange faktorer som kan spille inn for at dette skjer. Mariam Larsen og Sigrid S. Iversen på Natural Beauty Clinic gir oss sine beste råd til deg som sliter med hårtap eller som bare ønsker friskere hår og hodebunn.

Hvorfor sliter mange med hårtap?

Flere sliter med hårtap og det kan være flere grunner til dette. Det kan være genetisk, ha noe med hormoner å gjøre, livsstil, kosthold og stress. I tillegg opplever mange, både menn og kvinner, hårtap jo eldre de blir.

Særlig menn rammes av hårtap når de blir eldre. Det kalles aldersbetinget hårtap, hvor man mister håret når man blir rundt 25-30 år. Dette kommer av hormoner som stopper hårvekst og som gjør at håret faller av. Menn kan merke dette ved at de får høye viker og mister hår på kronen.

Dette kan også ramme kvinner og det kan man se i form av at de blir tynnere i håret. Man har også de som mister håret på grunn av stress, svangerskap/amming. – Alt dette kan behandles med mesoterapi.

Hva er mesoterapi og hvordan fungerer det?

– Mesoterapi er små vitamininjeksjoner hvor du har mange forskjellige ingredienser. Mesoterapi kan brukes til flere ting: man har mesoterapi man bruker i ansiktet, noen som er for glød, noen som er for linjer, rynker, oppstramming og for å få mer vitaminer tilført huden. Det er forskjellige ingredienser ettersom hva man ønsker å jobbe med. I mesoterapi for hårtap har man helt andre ingredienser enn den som for eksempel er for glød.

Alt hår kan komme til live igjen!

Mesoterapi for hårtap inneholder blant annet B-vitamin, biotin og kopperpeptider som hjelper til i hårsekken for å stabilisere hårsyklusen. Dette virker også på de hårene som har dødd ut, så lenge det har vært hår der fra før. Det virker ned i hårsekken og gjør at håret vokser raskere, og man får sunnere hår.

– Du kan tenke på hva en plante trenger for å bli bra. Vi vet at ved å tilføre de riktige næringsstoffene vil planten gro, og det samme gjelder med håret. Så lenge det har vært hårvekst der én gang vil man kunne få håret tilbake.

Ingenting å grue seg for!

Metoden:

Man bruker en liten nål som man setter med en enkel teknikk. Da vil man ha nålen ned i dermis der hårsekkene ligger for å tilføre næringsstoffene der de skal tas opp.

Mesoterapibehandlingen tar rundt 40 minutter om man skal gå over hele hodebunnen. Om man bare skal ta det et bestemt område tar det kortere tid.

– Noen gruer seg for mesoterapi fordi de tror det er en type sprøyte vi setter inn, men det er veldig lettvindt. Det er små stikk og det føles ikke ut som du stikker dypt inn i huden. Det er små prikker, ikke dype injeksjoner.

”Mesoterapi er noe man kan gjøre i lunsjen eller ved siden av en annen behandling man tar her. Du trenger ikke ha de store problemene for å ha nytte av det ”

Hvor fort kan man se resultater?

– Etter 4-5 behandlinger er det vi har sett til nå. Det er veldig individuelt når man ser resultater. Mariam forteller at hun har behandlet en kunde som så resultater etter kun to behandlinger. – Hun hadde mistet en del hår på grunn av blant annet stress og det har kommet masse hår tilbake!
For dem som kun vil ha litt friskere hår eller føler håret har blitt tynt kan man ta en behandling innimellom, bruke hair lotion og Hair Luxious.

– Hvis man begynner å få tynt hår er det lurt å begynne med mesoterapi tidlig. Da er det lettere å behandle, istedenfor å begynne å behandle når alt håret har falt av. Det er lettere å forebygge.

Hvem er det som kommer til dere for en slik behandling?

– Det er mest menn. Vi har også frisører som tipser kundene sine om behandlinger hvis de har litt tynt hår eller bare ønsker friskere og fyldigere hår.

”Folk er mye på farten, da er det desto viktigere å ta vitaminer og mineraler”

Hvordan kan man forebygge hårtap?

– Kosthold og vitamintilskudd for å få i seg de vitaminene man trenger. Det er kanskje vanskelig å få i seg nok av alt det som trengs.
Sigrid presiserer at mange har en travel hverdag og at det ikke alltid er like lett å følge opp med et sunt og variert kosthold. – Da er det desto viktigere å bruke vitaminer og mineraler, også er det ingen som ikke har nytte av en mesoterapibehandling innimellom.

”Perfekt kombinasjon for best mulig resultat”

Til alle som tar mesoterapibehandlingen selger Natural Beauty Clinic alltid med Hair Luxious og Epigen Hair Lotion.

– Hair Luxious inneholder biotin som er veldig mye forsket på, det hjelper på hår og negler. Så da får man en boost innenfra. I tillegg selger vi en hair lotion som man smører utenpå håret. Så da har man Hair Luxious innenfra og hair lotion utenfra. Mange av de samme vitaminene som er i mesoserumet er også i Hair Luxious. Alt sammen brukes for å få best mulig resultat!

Mariam og Sigrid påpeker at Hair Luxious er for alle.
– Menn, kvinner, unge, gamle. Alle kan bruke Hair Luxious. Man får mye sunnere og sterkere hår.

Bruker dere Hair Luxious selv?

Jeg har brukt det i ett år – håret vokser fortere og jeg har fått masse småhår, så det er et bra tegn! – Mariam
Sigrid forteller at hun ikke så forskjell på Mariams hår etter hun hadde tatt ut extention. – Første gang jeg møtte Mariam hadde hun extentions, så begynte hun med Hair Luxious og etter en stund hvor vi ikke hadde sett hverandre trodde jeg fortsatt hun hadde extentions da hun hadde tatt det ut. Så da så man at håret fikk vokst sunnere med Hair Luxious. Ofte når man tar ut extentions så synes det veldig.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden