Hvorfor ha tørt hår når det finnes Hair Luxious?

Sliter du med tørt hår? Det er ikke uvanlig å få det når det er varmt om sommeren eller kaldt om vinteren, men mange har tørt hår hele året. Den gode nyheten er at håret ditt enkelt kan få fuktigheten tilbake, samtidig som det blir sunnere, sterkere og vokser fortere.

Omtrent midt i Gjøvik, like ved gågata, finner du frisørsalongen Hendrix Hair. Der har daglig leder og eier Marthe Sønsteby seks ansatte og én lærling, som alle har både hendene og timelistene fulle med både nye og faste kunder.

– Salongen åpnet 1. juli 2019, og vi tilbyr et bredt spekter av kompetanse for kundene våre. Vi har et nytenkende konsept som treffer alle målgrupper, og vi er opptatt av nye teknikker, trender, produkter og farger, forteller hun. 

I salongen klipper og styler både sjefen og frisørene hennes unge og gamle, kvinner og menn. Noen av dem spør Marthe om det samme som oss:

– Hvorfor får vi tørt hår?

Håret ditt er utsatt for mange typer ytre påvirkninger, og ifølge Marthe kan det være flere årsaker som ligger bak.

– Om sommeren skyldes det gjerne sol, saltvann og klor som gjør at håret mister den naturlige fuktigheten. På vinteren er det kaldt ute, og vi har et kunstig og varmt inneklima som gjør håret tørt og livløst. I tillegg bruker mange av oss for mye varmeverktøy på håret, som føner og rettetang. Å ikke bruke produkter med nok fuktighet kan også føre til tørt hår. 

– Hvilke bør man i så fall unngå?

– Hvis du bruker produkter med mye silikon, kan de tørke ut håret ditt. Det samme gjelder om de inneholder mye alkohol. 

Dersom du får tørt hår i noen perioder i løpet av et år, behøver ikke det å bety at det er noe galt – Marthe kan berolige deg med å fortelle at de fleste får det innimellom.

– Dessuten er det mange måter du kan unngå tørt hår på. Du kan jevnlig bruke kurer som er tilpasset håret ditt, gjerne ha i olje, ikke vaske det for ofte, bruke gode produkter, la føneren og rettetangen ligge i skapet, og helst stusse tuppene hver tiende eller tolvte uke. Så selv om du sparer til langt hår, behøver du altså ikke å klippe av alt hvis du har fått tørt hår.

Hair Luxious gir håret ditt næring fra innsiden

Men det er ikke ene og alene ytre påvirkninger som kan hjelpe mot tørt hår. Også det du putter i deg kan bidra til å ikke bare gi deg et sunt og sterkt hår som vokser fortere, men i tillegg gi det fuktigheten tilbake. 

– Og det er nettopp gjennom å gi håret ditt næring fra innsiden som gjør at kosttilskuddet Hair Luxious fungerer så bra. Da får du i deg alle vitaminer og mineraler du trenger for å gi både håret og kroppen din det de trenger, forklarer Marthe. 

Hun trekker frem B-vitaminer, sink og jern som de mest essensielle ingrediensene. 

– Hair Luxious er enkelt og greit godt for deg! Og så er det viktig at det er vegansk, og ikke testet på dyr. De har dessuten kapsler for både menn og kvinner som er tilsatt litt ulike virkestoffer, slik at de fungerer optimalt for deg. 

Det finnes mange lignende kosttilskudd, men Marthe mener mengden, sammensetningen og næringsinnholdet gjør at du med Hair Luxious endelig får det håret du ønsker deg. 

– Uansett er det generelt viktig at du får i deg nok vitaminer og mineraler, og fordelen med Hair Luxious er i tillegg sunnere og friskere hår – etter hvert. Du må derfor ta det hver dag og være litt tålmodig. Det kan ta et par måneder før du merker virkningen på hårveksten din.

Les også: Det perfekte håret krever gode rutiner

– Jeg synes det er veldig bra

Marthe anbefaler Hair Luxious til alle kundene sine, om de så har vanlig, tørt eller tynt hår, eller har mistet det. 

– De som har prøvd det er veldig fornøyd med virkningen, og de føler at håret vokser fortere og blir tykkere etter noen måneders bruk. At Hair Luxious er vegansk og “cruelty free”, er også noe de setter stor pris på. Og bare så det er sagt, kundene kjøper det ikke bare én gang – de kjøper det igjen og igjen

– Siden du har så mye positivt å si om Hair Luxious bruker du det kanskje selv?

– Ja! Og jeg synes det er veldig bra. Jeg liker at et kosttilskudd gir meg alt-i-ett, og det gjør Hair Luxious.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. Velg variant under.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden