Når kundene ønsker sterkere hår, vet frisøren hva hun skal anbefale

Det er to ting som kundene deres ønsker seg om dagen: Sunnere hår og snart å kunne style håret og pynte seg igjen. Her tipser frisørene om begge deler.

– Tilpassede produkter som er anbefalt av frisør og påfyll av de riktige vitaminene er viktig hvis man vil forbedre håret, forteller Jeanette Strømseng, mens hun lager krøller med en rettetang.

Jeanette Strømseng, daglig leder ved Meraki Studio.

Jeanette Strømseng, daglig leder ved Meraki Studio.

Frisøren er daglig leder på Meraki Studio i Vika i Oslo. Hun er vant til at kunder spør om hvordan de få tykkere eller lengre hår, eller tar opp hårrelaterte problemer, som røyting. Da vet Jeanette hva hun skal anbefale: nemlig Hair Luxious.

Kosttilskuddet er en av bestselgerne til den norske produsenten Good For Me og består av 25 vitaminer, mineraler og ekstrakter som er satt sammen for å hjelpe håret innenfra. Slik kan håret vokse seg sunt og sterkt.

Les mer og bestill Hair Luxious her.

Styrke innenfra for å tåle ytre påvirkning

– Hår i dag må tåle mye. Vi fargebehandler og bruker varmeverktøy kanskje mer enn noen gang. I tillegg er det alle de andre hverdagslige faktorene som er med på å skade håret. Derfor er det viktig at man tar vare på håret i form av beskyttelse fra produkter sammen med Hair Luxious, som er et fint tilskudd for å ruste håret bedre til å tåle disse påkjenningene, forteller Jeanette.

Frisøren har også merket at stadig flere har spurt henne om råd mot hårtap det siste året.

– Corona har nok gjort at mange generelt kjenner på et stress, og stress er en av de største faktorene som påvirker håret. Kroppen bruker næringsstoffene på å takle det i stedet for håret, og da kan Hair Luxious gi en ekstra boost slik at man får i seg de vitaminene håret trenger, sier hun.

Da hun selv opplevde økt hårtap i forbindelse med stress begynte straks hun på Hair Luxious. Etter noen måneder merket hun at håret som vokste ut kjentes sunnere.

Her kan du lese mer om Hair Luxious og få et introduksjonstilbud.

Stylingen nå skal se naturlig ut, forteller Jeanette. Lengre ned i saken kan du få tre tips til sommerlige frisyrer, som denne diamantfletten.

Stylingen nå skal se naturlig ut, forteller Jeanette. Lengre ned i saken kan du få tre tips til sommerlige frisyrer, som denne diamantfletten.

– Håret blir fyldigere

Mange opplever også at håret vokser raskere når de bruker Hair Luxious. En av årsakene, er at multivitaminet inneholder biotin som er kjent som skjønnhetsvitaminet.

– Biotin hjelper på hud, negler og hår. Jeg har også mange kunder som bruker Hair Luxious der jeg har sett effekten, sier Jeanette, og får støtte fra kollega Josephine Pevik.

– Man merker at småhårene vokser og at håret blir fyldigere. Hår er jo uansett ingen quick fix, men Hair Luxious er en enkel måte å tilføre noe ekstra slik at man er sikker på å få i seg næringsstoffene man trenger, sier Josephine.

Les mer eller bestill Hair Luxious til 40 % rabatt!

Frisørsalongen har hatt travle tider under pandemien. Det er mange som vil ordne håret sitt, men det er en ting de to frisørene savner og som de merker kundene også lengter etter: flere anledninger til å pynte seg.

Derfor viser de oss tre frisyrer du kan lage når det snart er lov til å samles igjen:

1. Til 17. mai eller sommerfesten

Passer fra halvlangt til langt hår.

Nivå: Medium. Med litt øvelse blir flettene og tvinnene enkle å lage.

Slik går du frem:

 1. Etter å ha krøllet håret grer du gjennom krøllene. Vent alltid til håret er blitt avkjølt. Da holder de lenger. Del håret tre seksjoner i front og lag en utoverflette på hver side. Utoverflette betyr at man legger håret under den midterste delen i stedet for å legge det over.
 2. Hent inn litt og litt hår til delene mens du fletter.
 3. Fest med gummistrikk. De sitter godt og er usynlige.
 4. Dra forsiktig i fletten slik at den ikke blir så striglet og ser litt mykere ut.
 5. Så tar du hår nedenfor flettene og deler i to seksjoner som du tvinner. Også her henter du hår nedenfra Å tvinne er enklere hvis du sliter med å flette.
 6. Dra også forsiktig ut tvinnene på samme måte som flettene for en mykere look.
 7. Fest sammen bak. Ta litt hår og fest rundt strikken med en spenne. Klar for sommerfest!

Dette er hårtrendene nå

– Trendene nå er at stylingen skal se naturlig ut. Litt “effortless”, for eksempel beach hair. Løse hestehaler i nakken er også veldig inn. Det skal være enkelt i en travel hverdag, samtidig som mange ønsker seg de glansfulle, lange lokkene til fest, forteller Jeanette.

Hun og Josephine er enige i at det er én trend som aldri går av moten: nemlig sunt og sterkt hår.

Denne frisyren passer like godt til 17. mai som sommerfesten.

Denne frisyren passer like godt til 17. mai som sommerfesten.

2. Dagen derpå

Passer for alt hår som er langt nok til å samles i en hestehale.

Nivå: Enkel

Slik går du frem:

Dagen etter at du har krøllet og flettet håret, kan frisyren gjenbrukes, eller redesignes om du vil. Teksturen gir et fint grunnlag for en avslappet hestehale.
Ta ut flettene og gre gjennom. Samle håret i en lav hestehale. Fest med strikk.
Ta tak i hestehalen, vri opp og inn mot hodet og dytt den ned gjennom håret igjen.
Mange husker kanskje «topsytail»? Dette er 2021-versjonen.
Ved å dra forsiktig i knuten i håret, vil det se ut som en sløyfe eller sommerfugl i nakken.
Lav hestehale i nakken er inn, forteller Jeanette. Modell Charlotte er fornøyd med frisyren.

Krøller alltid først

Før alle frisyrene krøller Jeanette og Josephine håret til modellene. Det gir mer tekstur og et bedre utgangspunkt for frisyrene. Del håret inn i deler, begynn bak hodet og jobb deg forover. Her lager Jeanette krøller med rettetang, mens Jopsephine bruker krølltang.

– Uansett hva slags varmeverktøy du bruker for å skape krøll, sørg for å vende krøllen bort fra ansiktet for å få en mer åpen look. Påfør også alltid et varmebeskyttende produkt før du begynner, sier Jeanette.

Les mer eller bestill Hair Luxious!

3. Diamantflette

Passer for litt tykkere hår.

Nivå: Avansert. – Dette er egentlig en veldig enkel flette, men siden det er i bakhodet, kan dette også være en fin frisyre å gjøre med hjelp fra en venninne, forteller Josephine.

Slik går du frem:

 1. Finn et punkt midt i bakhodet, ca samme høyde som ørene, forteller Josephine.
 2. Hent ut en god mengde hår herfra som skal brukes til å tvinne etterpå.
 3. Så henter du en hårlokk fra pannen og tvinner den med håret man har i bakhodet.
 4. Hent en ny hårlokk fra foran på hodet og tvinn rundt håret i bakhodet slik at du har tre deler med hår.
 5. På samme måte som en pariserflette fortsetter du å hente litt og litt hår fra foran på hodet og ta tvinner rundt håret fra bakhodet.
 6. På samme måte som en pariserflette fortsetter du å hente litt og litt hår fra foran på hodet og ta tvinner rundt håret fra bakhodet.
 7. Hvis hårlokken som er i midten bak blir for kort, kan du hente ut litt mer hår fra bakhodet.
 8. Når du har en liten flette begynner steg 2. Da slutter du å hente inn hår, men når du tvinner videre slipper du heller ut litt og litt hår.
 9. Dette er en frisyre det kan være fint å gjøre på hverandre.
 10. Fest fletten ved å ta en gummistrikk rundt hårlokken som er hentet fra bakhodet.
 11. De andre to delene kan henge løst.
 12. Du kan velge om du vil ha diamantfletten helt stram, eller dra den forsiktig ut slik at den blir mer fluffy og tilfeldig.

Selges hos apotek

Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker og ulike typer kjøtt og fisk er viktige næringskilder. Selv om Hair Luxious ikke kan erstatte et sunt kosthold, kan kosttilskuddet sørge for at du får i deg alle næringsstoffer håret trenger – selv i hektiske perioder.

Hair Luxious har ingen kjente bivirkninger og er vegansk. Produktet er fritt for allergener, og ikke testet på dyr. Hair Luxious kan kjøpes i Hair Luxious sin egen nettbutikk, hos Ditt Apotek eller hos Vitusapotek, samt en rekke frisørsalonger over hele landet.

– Hair Luxious kan være et godt alternativ i en travel hverdag hvis man ikke klarer å spise alle de næringsstoffene som håret – og kroppen – ellers kan dra nytte av, i løpet av en dag, sier Frode Hundseth, COO i Good For Me.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious nå!

 

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

 • Sendes med Posten Norge
 • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

 • Sendes med Posten Norge
 • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden