– Ønsker du fyldigere hår, er det bare å prøve Hair Luxious

Det er ikke bare menn som får tynnere hår. Også mange kvinner opplever det samme i kortere eller lengre perioder. Siden tynt hår på kvinner er mindre vanlig, kan det oppleves verre enn for menn. Heldigvis finnes det noe som kan hjelpe – slik det har gjort for Anna.

I ukedagene studerer 24-åringen Anna Holmedal på gartnerlinjen på Vea, Norges grønne fagskole, som ligger i Moelv. Når helgen nærmer seg, setter hun seg inn i bilen og kjører de nesten 50 milene hjem til Ørland – en tur på over syv timer.

Som gartner er det praktisk å ha hestehale, men som Anna har merket sliter dette på håret hennes. 

– Jeg har alltid slitt med tynt og flisete hår, men for litt siden begynte jeg å miste det også. Årsaken vet jeg ikke, men det er nok fordi håret mitt er skjørt, og at det rett og slett ikke tåler hestehale. 

Ikke uventet – å miste håret var plagsomt for henne.

– Dette er noe jeg har tenkt mye på. Det er ikke noe gøy, og egentlig liker jeg ikke å ha håret i hestehale, for da ser det ekstra tynt og flisete ut. Så håret mitt har til tider gjort meg usikker. 

Anna er ikke alene om å føle det på denne måten – omtrent halvparten av kvinner vil oppleve tynt hår og hårtap i løpet av livet. Dette kan bidra til usikkerhet og lav selvtillit, og føles som regel vanskeligere for kvinner enn menn. Det er rett og slett fordi det tradisjonelt sett har vært vanligere med langt hår på kvinner, og dermed blir hårtapet mer synlig. Dessuten er lite hår gjerne forbundet med mannlig maskulinitet. 

Det sies at håret er kvinnens pryd. Da sier det seg selv at det kan oppleves dramatisk å miste det. 

 

Merket forskjell på seks uker

Anna prøvde mange metoder for å få sterkere og tykkere hår, men… 

– Jeg testet ulike sjampoer og balsamer som skulle være bra og ha god kvalitet, men ingen av dem funket.

Hun undersøkte mye på nettet, og det var spesielt annonser for et produkt som dukket opp ofte – det populære hårtilskuddet Hair Luxious. Dette er for øvrig vegansk, så alle kan ta det. Anna tenkte som mange andre, for hvordan kan et kosttilskudd hjelpe mot tynt hår? Til slutt valgte hun likevel å bestille. 

– Det tok ikke mer enn seks uker før jeg så og merket forskjell. Jeg hadde flettet håret, og oppdaget masse babyhår jeg aldri hadde sett før. Da forsto jeg at håret under hadde begynt å vokse ut. Nå har jeg tatt en kapsel hver morgen og kveld i snart et år, og håret mitt har blitt mye sterkere og tykkere.

Dette er Hair Luxious hårvitamin

Hver eneste kapsel Hair Luxious inneholder 25 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er ekstra gunstige for håret og kroppen. Dette er noen av virkestoffene:

 • Biotin: Bidrar til normal hårvekst
 • Naturlig silisium fra kjerringrokk og hirseekstrakt: Styrker hår og negler
 • Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår
 • Selen og sink: Vedlikeholder håret
 • Vitamin B12 og jern: Spiller en rolle i celledelingsprosessen

Hair Luxious finnes til både han og henne

Impuls frisør ligger i Svelvik, og her finner vi eieren Aase Lillelien. Hun nikker bekreftende til det Anna forteller, og nevner flere årsaker til at folk får tynnere hår, og i noen tilfeller begynner å miste det.

– Dette kan være stress og ytre påvirkninger, og bruk av medisiner og vektreduksjon. I tillegg handler det om hvordan man har det mentalt. Håret er også det snilleste organet når andre organer i kroppen trenger næring, som når du ammer. Når håret ikke får næring, slipper det seg fra hårsekkene. 

– Takler kvinner og menn hårtap ulikt?

– Ja, kvinner er mer redde for hårtap, samtidig som de er mer åpne om det hvis det skjer. De er dessuten flinkere til å søke hjelp. Det er jo flere menn som får tynnere hår, og de er litt sånn “Nei, jeg bryr meg ikke” – og så gjør de det likevel.

 

Ble imponert av håret til kunde

Kanskje de hadde brydd seg hvis de visste hvor enkelt det kan være å få hårprakten tilbake? Aase ser nemlig nesten daglig de positive effektene Hair Luxious har på kundene sine. 

– Det første som gjerne skjer med de som tar Hair Luxious, er at reduksjonen av hår avtar. Så merker de ofte at det begynner å klø i hodebunnen, og det er et godt tegn på at håret er på vei tilbake. Etter hvert blir håret sterkere og tykkere, og det tåler mer. 

Og selvsagt anbefaler hun Hair Luxious til kundene i salongen. 

– Ja, det gjør jeg. Og tar jeg inn noe til salongen, skal det være det beste. Jeg hadde en kunde som allerede kjøpte via nettet, og da jeg så håret hennes spurte jeg “Hva er det som skjer?” Hun hadde begynt med Hair Luxious, så da var det ingen grunn til å ikke bestille det – og jeg er veldig fornøyd. 

Aase forteller også om en kunde på 80 år som hadde begynt å miste håret, og som en dag sa at de måtte bestille parykk til henne.

– Så spurte jeg om hun kjente til Hair Luxious. Jeg sa jeg ikke kunne garantere resultatet, men at jeg synes det er verdt å prøve. Nå har hun fått tilbake nesten alt håret sitt, og hun trenger ikke parykk mer. 

– Bruker du Hair Luxious selv?

– Nei, jeg har alt for mye tykt hår! Men jeg har en svigersønn og en sønn som bruker Hair Luxious For Han.

Ønsker du ekstra styrke og glans i håret ditt? Sjekk Hair Luxious sjampo og balsam.

 

Dette er Hair Luxious sjampo og balsam

Med Hair Luxious sjampo og balsam får du ingredienser som rengjør, pleier og styrker – samtidig som du får ekstra glans, fuktighet og mykere hår. Her er noen av næringsstoffene: 

 • Bio Capigen Veg V2: Gjør håret blankere og forbedrer hårteksturen
 • Soyaprotein: Gir fuktighet og motvirke tørr hud
 • Hveteprotein: Behandler tørt og skadet hår, og reduserer håravfall
 • Arginine: Gir beroligende effekt på hodebunnen
 • Mandelkjerneolje: Gjør tørr og irritert hodebunn myk

Svært fornøyd med Hair Luxious

Noe Anna setter pris på med det “nye” håret sitt er at det ikke bare er hun som merker forskjell, andre ser det også.

– Jeg har liksom alltid vært hun som har hatt tynt og blondt hår, og nå er det helt tydelig at det er mye fyldigere og sunnere. I tillegg har jeg endret vaner for at håret ikke skal slites så mye, blant annet bruker jeg stort sett hårklype. Og så tørker jeg ikke håret med håndkle, men klemmer på det med en T-skjorte siden det sliter mindre. 

Hun legger til at hun er svært fornøyd med Hair Luxious og håret. Og hun har en aldri så liten oppfordring til de som har tynt hår, og fremdeles ikke har prøvd det. 

– Jeg kan trygt anbefale Hair Luxious. Alle som har det som jeg har hatt det, som føler seg usikre med tynt og flisete hår, og ønsker det sunnere og fyldigere – det er bare å prøve.

Benytt deg av supertilbudet – akkurat nå er det 50 prosent rabatt på første pakke med Hair Luxious.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

 • Sendes med Posten Norge
 • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

 • Sendes med Posten Norge
 • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden