Vitaminer mot hårtap!

Hva skal man gjøre om man mister mye hår?

Vi har tatt turen innom Gunn Ueland Elgmork og Tiia Maria Sorjonen på Kava Frogner for å få vite litt om hvordan man kan unngå hårtap!

frisør hair luxious hår hårtap intervju kava tips

Kava tilbyr både frisør, vipper, bryn, makeup og styling. De har også et eget velværerom: –Vi ønsker å tilby flere tjenester i samme lokale, slik at det blir en helhet. Vi som jobber her er personer med forskjellig kompetanse som utfyller hverandre, og som er kreative på hver sin måte. Vi ønsker at kundene skal bli en bedre versjon av seg selv.

Hva er det som forårsaker hårtap?

Gunn og Tiia Maria mener folk sliter med hårtap særlig i perioden fra høst til vinter, men at man også kan slite med dette året rundt.

– Mye stress, depresjon, graviditet, og også kosthold kan påvirke hårtap. Det er mange indre faktorer som spiller inn på dette. Dermed kan det også være perioder man mister mer hår enn andre. Gunn sier mange får panikk når de mister hår, men påpeker at det er normalt å gjøre dette i perioder, da man må miste hår for at det kan fornye seg.

Løsningen som kan redusere hårtapet!

frisør hair luxious hår hårtap intervju kava tips
Tiia Maria og Gunn har mange års erfaring i bransjen, og er to av tre som var med å starte opp Kava.


Hva bør man gjøre om man mister mye hår?

– Det er viktig å få i seg nok vitaminer, da dette hjelper innenfra. Det er lurt å forebygge med vitaminer, og et variert kosthold vil også kunne spille inn: spiser man variert og får i seg nok næring vil også håret kunne bli bedre. Sliter man med hårtap bør man i tillegg til vitaminer og et variert kosthold bruke en sjampo og balsam som er tilpasset dette problemet. Gjerne også andre produkter mot hårtap.

Hvor mye har vitaminer å si for håret?

frisør hair luxious hår hårtap intervju kava tips

– Det har mye å si for håret. Håret trenger forskjellige typer B-vitamin, og det finner man i kosttilskudd som Hair Luxious. Om man mangler vitaminer vil håret kunne se dødt og flisete ut. Gunn forteller at hun selv har hatt mye erfaring med B-vitamin, og at hun tidligere har sendt kunder som sliter med hårtap til helsekosten for å kjøpe dette. Nå derimot synes hun det er fint å kunne tilby dette i frisørsalongen. Både Gunn og Tiia Maria har fått tilbakemelding på at kundene har merket forskjell på håret ved å ta disse vitaminene. – Vi har fått tilbakemeldinger på at Hair Luxious har redusert hårtapet, at håret har blitt tykkere og mindre flisete i tuppene.

Hvem er Hair Luxious for?

frisør hair luxious hår hårtap intervju kava tips

– For menn som begynner å miste håret, og kvinner som sliter med hårtap er dette et bra produkt. Men også til alle andre som bare vil ha et mer livfullt hår, da det bidrar til å gi mer liv til håret og mindre «fliser». Hair Luxious er for alle, og Gunn og Tiia forteller at de har solgt til både kvinner og menn.

Når har kundene sett resultater?

– Det er flere som har kommet til oss og merket resultater på mindre hårtap allerede etter noen uker, men dette varierer veldig fra person til person. Resultater i form av tykkere hår har kundene sett etter ca én måned, da håret trenger mer tid på å fornye seg.

Tiia og Gunn forteller at nå når våren kommer er det fortsatt viktig med vitaminer og kuring. – Man bytter ut produkter etter hvert som årstiden endrer seg. Nå som det går mot sommer bør man bruke mer solbeskyttelse til håret. I tillegg bør man fortsatt kure det, og se an hvilket behov håret har når det kommer til vitaminer.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden