Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Kosttilskudd med biotin for håret

Visste du at biotin er et viktig vitamin for håret?

 

Hårvitamin nummer 1

Biotin er viktig for en god helse, og har særlig betydning for hår, hud og negler. Det er ikke uten grunn at mange kaller dette for hårvitamin nummer 1! Biotin bidrar nemlig til å opprettholde et normalt og sunt hår, samtidig som det er flere fordeler når det kommer til helseeffekter: det bidrar til en normal omsetting av karbohydrater, fett og proteiner, og er med på å opprettholde et fungerende nervesystem. I tillegg bidrar biotin med på å tilføre en normal energiomsetning i kroppen. Det er med andre ord ikke dumt å få i seg nok av dette vitaminet om man vil prestere bra på trening.

En enkel måte å få i seg nok biotin på

En enkel måte å få i seg biotin på er å ta kosttilskudd som inneholder dette, og det er det som ligger til grunn for at vi har gjort det så enkelt å få i seg denne typen og andre typer B-vitamin. Hair Luxious er nemlig et kosttilskudd som inneholder bitotin og mange andre avgjørende vitaminer og næringsstoffer som er med på å gi deg et vakkert, sterkt og sunt hår.

Visste du at flere av Norges beste frisører anbefaler Hair Luxious til sine kunder? Det er ikke uten grunn at Hair Luxious finnes i så mange frisørsalonger! 

Så avgjørende er vitaminer for håret

For å oppnå drømmehåret er det helt avgjørende med et sunt kosthold, vitaminer og næringsstoffer. Det finnes noen vitaminer håret trenger ekstra av, som blant annet B-vitaminer. Sliter du med tørt og livløst hår kan dette være grunnen – mangel på vitaminer. Biotin er at av flere B-vitamin håret er avhengig av, og som finnes i Hair Luxious. For et optimalt resultat på et vakkert og sterkt hår vil kombinasjonen av kosttilskudd med biotin som Hair Luxious og Beauty Bombz sammen med god pleie utenfra gi deg det flotteste håret noensinne. Bra hårdager er de beste dagene, så pass på gi håret ditt vitaminene det trenger!

Bestill her

Introduksjonstilbud! Alle nye kunder får -40% på første forsendelse.

Nå kun 179,-

Veil. pris 299,-

Start med ditt telefonnr.:

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.