– Dette hårvitaminet bør flere få vite om, for det virker!

Tom Sundal Aguirre lever av utseendet sitt, men hadde liten tro på at et kosttilskudd kunne hjelpe ham med å få tykkere, sterkere og sunnere hår – og mindre hårtap. Det tok bare noen uker før han forandret mening.

– Jeg har mye hår og skjegg, men det får røff behandling gjennom jobben min. Derfor begynte jeg å miste en del hår, forteller Tom. 

48-åringen fra Kristiansand er konsulent og filmprodusent, og han jobber både foran og bak kamera. I tillegg er han influenser med vikingtiden som spesialfelt. De mer enn 300 000 følgerne hans på Instagram får stort sett se ham i vikingklær og i vikingomgivelser – da er langt hår og kraftig skjegg viktig for å fremstå ekte og autentisk. 

 – Når vi spiller inn film blir det stor belastning på håret. Som regel fletter jeg det, og så oppdaget jeg at hver gang jeg dro den ut falt det av store mengder hår. Til slutt ble det så mye at jeg tenkte at dette må jeg gjøre noe med. 

Løsningen ble Hair Luxious.

Mistet mindre hår med Hair Luxious

Ved en tilfeldighet så han en reklame for hårvitaminet Hair Luxious. Det norskutviklede og veganske kosttilskuddet består av 25 vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er satt sammen for å gi næring til kroppen og håret innenfra. 

Tom tenkte han kunne teste Hair Luxious, selv om han egentlig var skeptisk til at et kosttilskudd kunne hjelpe ham.

– Bare noen uker senere så jeg at jeg mistet mindre hår. Etter en stund tenkte jeg at det var så betydelig forskjell at dette bør flere vite om – for Hair Luxious virker! Det er i alle fall min opplevelse. 

Nå har han brukt Hair Luxious i to år, og er svært fornøyd med hårmanken.

Viktig å ta vare på håret

– Jeg er en voksen mann med fyldig skjegg og langt hår, og jeg lever av utseendet. Jeg har god hårvekst i utgangspunktet, men trener også kampsport og vasker håret ofte, så det slites i alle retninger. Derfor er det viktig for meg å passe på det så godt som mulig, forteller Tom. 

Nå går dagene hans med til å lage en kortfilm om opptaktene til slaget ved Hafrsfjord i 872, da Harald Hårfagre samlet Norge til ett rike. Han forteller at det er enorm internasjonal interesse for vikingtiden, og når han gjenskaper epoken er håret og skjegget viktig.

– Vår lørdag kommer av vikingenes «laugardag», som betyr vaskedag. Vi vet nemlig fra skriftlige kilder at vikingene tok godt vare på seg selv, og stelte hår og skjegg. De var også nøye med tennene sine, brukte sminke og var blant de rensligste i Europa på den tiden, sier Tom før han avslutter med et smil:

– Så du skal ikke se bort fra at de ekte vikingene også hadde brukt Hair Luxious.

Ønsker du ekstra glans, fuktighet og styrke i håret ditt? Da bør du prøve Hair Luxious Sjampo og Balsam

Bestill her

Hair Luxious For Han tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Han - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Han - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Han gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Han Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Han Gummies - Næring til håret fra innsiden