10 steg til drømmehåret!

Hva må du gjøre for å få tykkere, sunnere og sterkere hår? Vi kan røpe såpass som at det er mye enklere enn du tror.

Vi ønsker alle å ha et vakkert hår, men vet du hva som skal til for at du skal nå målet ditt? Det trenger nemlig ikke å være vanskelig – her er 10 smarte hårtips til deg som gir deg håret du alltid har drømt om!


1. Vask håret i kaldt vann

Varmt vann og sjampo gjør at skjellagene i håret åpner seg, og gjør det mer utsatt for skade. Derfor bør du bruke balsam, og deretter skylle og avslutte hårvasken med kaldt vann. Da lukker skjellagene seg, og det gjør at det er mindre sjanse for at du får skadet hår.

2. Tilfør fuktighet

Håret ditt trenger spesielt mye fukt på høsten. Når det er varmt inne og kaldt ute, fører temperaturendringene til at håret har lettere for å bli tørt – så bruk sjampo og balsam som inneholder ekstra fukt. Du kan også bruke en fuktighetsgivende kur, og en god olje.

3. Ikke vask håret hver dag

Mange synes at håret blir fett etter én dag, men det er som oftest bare noe man selv føler. Uansett om du har tynt, krøllete eller tykt hår er det ikke nødvendig å vaske det hver dag, men ulike hårtyper har ulike behov. Bruk gjerne tørrsjampo de dagene du ikke vasker håret, men har lyst til å friske det opp litt. Da sparer du også tid.

4. Riktig hårstrikk

Tenker du over hvilken hårstrikk du bruker? Hårstrikker både med og uten metall sliter mye på håret ditt. For å ta best mulig vare på det bør du bruke en myk strikk. Finn gjerne en i velur – de er svært skånsomme mot håret, og i tillegg er det en utrolig fin accessory!


5. Sov med flette

Om du vil slite mindre på håret er det smart å samle det i en flette når du legger deg. Da ligger ikke håret strødd over hele puten og skaper friksjon, slik at det blir slitt. Det er ekstra skånsomt for håret å ha i strikken nederst. Når du sover med flette eller en annen frisyre er hårstrikken fra Good For Me den mest skånsomme, og du kan bruke den både dag og natt.

6. Et vakkert hår starter innenfra

Det er mange tips om hvordan du kan bevare håret fra utsiden, men visste du at det er like viktig å beskytte og tilføre næring til håret innenfra? Kosttilskuddet Hair Luxious inneholder vitaminene og mineralene du trenger for å få et sterkere, sunnere og vakrere hår – og det kan bidra til at håret ditt vokser raskere. Start med Hair Luxious i dag, og se frem til å få drømmehåret.

Visste du forresten at 9 av 10 anbefaler Hair Luxious til en venn, og at flere av Norges fremste frisører bruker den selv?

Les også: Derfor anbefales Hair Luxious av norske frisører

7. Bruk produkter tilpasset ditt hår

Hvilken sjampo og balsam bruker du? Sjampoer du kjøper i dagligvarebutikker inneholder ofte sulfat, noe som får den til å skumme, og gjør at håret føles rent. Dessverre er dette veldig sterkt for håret og hodebunnen din, og tørker det litt og litt for hver eneste vask.
Neste gang du er hos frisøren bør du spørre hvilke produkter som er bra for håret ditt. Ikke bli overrasket om svaret du får er Hair Luxious sjampo og balsam. De naturlige ingrediensene rengjør og pleier håret ditt, gir det glans og fuktighet – og gjør det sterkere og sunnere.

8. Vask redskapene

Om du ikke rengjør børster og andre ting du bruker i håret, kan det føre til at det ser mer fett ut. Derfor er det en fordel å vaske dem med sjampo flere ganger i måneden. Det er også viktig med en skånsom børste – den er alfa og omega for å ta vare på håret ditt.

9. La håret tørke naturlig

Dropp hårføneren når du kan, og lufttørk håret ditt i stedet. Det er den beste måten å tørke det på, og dessuten sparer du strøm. Lufttørking tar lenger tid, men som du jo allerede har lest trenger du heldigvis ikke vaske håret hver dag.

10. Stuss håret ofte

Det bør ikke gå for lang tid mellom hver gang du klipper håret ditt. Fordelen med å stusse det ofte er at du slipper å ta så mye hver gang. Går du for lenge uten å stusse håret vil det slites mer, og dermed kan du bli nødt til å klippe mer av det.

Ønsker du også å få drømmehåret ditt? Gjør som tusenvis av andre, og bestill Hair Luxious her.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden