Benedicthe om hårprodukt: – Kommer aldri til å slutte

Influenseren Benedicthe Bjerke, for de fleste kjent som By Benedicthe, har et misunnelsesverdig vakkert hår. Men det har ikke alltid vært like sunt og glansfullt. Da hun plutselig mistet mer hår enn normalt, testet hun hårtilskuddet Hair Luxious.

– Jeg er superfornøyd med Hair Luxious, og det har jeg vært helt fra starten. Jeg behandler håret mye med farge og bleking, så jeg er veldig opptatt av å ha et sterkt og sunt hår, forteller Benedicthe, og legger til:

– At jeg føler håret i tillegg vokser i rasende fart er selvsagt en stor bonus. Det betyr at jeg aldri har slitt hår og kan klippe meg jevnlig uten å spare på slitne lengder. Jeg kommer aldri til å slutte å bruke Hair Luxious.

Merket at håret ble påvirket av koronastress

For mange kan en hektisk hverdag gå utover gode rutiner for kosthold og egenpleie. Benedicthe opplevde selv hårtap i den stressende nye hverdagen under coronapandemien. Det var da hun begynte på Hair Luxious fra Good For Me. Vitamintilskuddet skal gi næring innenfra – blant annet med sink, jern og ulike B-vitaminer som biotin.

Jeg kommer aldri til å slutte med Hair Luxious, sier Benedicthe Bjerke.

– Etter en annerledes tid og periode i livet med karantene, hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage, skjedde det noe med kroppen. Jeg begynte å miste en hel del hår på hodet.

Benedicthe har tidligere opplevd dette i perioder med mye stress tett på livet. Heldigvis visste hun at det fantes en løsning. Hun har brukt Hair Luxious kombinert med et variert kosthold og følte at hårveksten ble sunnere.

Les også: Derfor anbefales Hair Luxious av norske frisører

– Håret vokser ut sunt, sterkt og glansfullt. Det fine med Hair Luxious er at jeg da raskt fikk alt håret tilbake i en sterkere og sunnere variant. Og dét kjentes veldig bra.

– Jeg syntes produktet er så bra at jeg også har fått mannen min til å starte med Hair Luxious for han, legger Benedicthe til.

FRA INNSIDEN: Hair Luxious kan i kombinasjon med gode hårprodukter gi et sunnere og flottere hår.

Næring fra innsiden

– Hårets næring kommer fra innsiden. Da er det viktig å se på det store bildet, og egen livsstil. Alt fra stress, medisiner, hormoner, traumer og kosthold kan påvirke dette i negativ retning, sier Malene Stølen. Hun er hårstylist og gründer av Meraki Studio i Oslo, og har selv brukt Hair Luxious i travle perioder.

– Jeg hadde en periode litt mer håravfall enn normalt. Da startet jeg umiddelbart på Hair Luxious og merket fort at jeg fikk sunnere gjenvekst da håret grodde ut igjen.

Malene har hatt produktet i salongen i snart fire år og anbefaler Hair Luxious på det varmeste til sine kunder. De søker ofte tips til et sunnere hår, men også hjelp dersom hårets vekst eller tykkelse endrer seg.

Les også: Endelig langt og lekkert hår

EKSPERT PÅ HÅR: Malene Stølen, eier av hårsalongen Meraki Studio, anbefaler Hair Luxious på det varmeste.

B-vitaminer styrker håret fra innsiden

Det er ikke uten grunn at Hair Luxious består av flere ulike B-vitaminer, primært det såkalte skjønnhetsvitaminet B7 (biotin). Vitaminet har stor påvirkning på hud og hår.

– Mangler du vitaminer i kroppen vil det også påvirke hud, negler og hårvekst. Hair Luxious inneholder mange forskjellige B-vitaminer som er bra for håret, sier Malene.

For å opprettholde en naturlig vekst og sunnhet i hektiske perioder, kan det være en god løsning med et kosttilskudd spesialdesignet for håret.

Synlig sunnere hår over tid

Malene påpeker at kosttilskuddet ikke er en mirakelkur, men at man vil kunne oppnå gode resultater over tid. Gjerne etter et par måneder.

Les også: Det perfekte håret krever gode rutiner

Hun mener også at Hair Luxious kan ha synergieffekt i kombinasjon med andre produkter:

– Kombinert med en pleiende sjampo tilpasset ditt hår og en god hodebunnsskrubb vil Hair Luxious, etter min mening, bedre håret betraktelig. Pleiende hårprodukter er et must!

Selges hos apotek

Hair Luxious har ingen kjente bivirkninger og er vegansk. Produktet er fritt for allergener og er ikke testet på dyr. Du kan kjøpe medlemskap på Good For Me sin egen nettbutikk, eller kjøpe boksene enkeltvis hos blant andre Ditt Apotek eller Vitus Apotek.

Bestill Hair Luxious i dag!

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden