Frisør: – Derfor er det viktig at du får i deg vitaminer

Frisør Nina Thorsbye kan ikke få sagt det nok til alle som ønsker seg bedre hår:
– Sørg for å få i deg riktig næring.

– Håret er noe av det viktigste ved identiteten. Klær kan man endre og kjøpe nytt, men håret sitter fast. Derfor er det viktig at det blir stelt og tatt vare på, forteller frisør og stylist Nina Thorsby. Hun jobber som selvstendig næringsdrivende på Spaghetti Frisør i Oslo.

Men å stelle og ta vare på håret handler ikke bare om gode produkter, understreker hun. For at håret skal være sunt og vakkert, er det viktig at kroppen får jevnlig og nok påfyll av vitaminer og mineraler. Derfor anbefaler hun hårtilskuddet Hair Luxious til kundene sine – og bruker det selv.

– Jeg er veldig ivrig på dette med vitaminer. Det er ikke tull når man sier at skjønnhet kommer innenfra. Hva vi gir kroppen av næring er veldig viktig for hud og hår. Hår som mangler vitaminer blir svakere, og når kroppen mangler vitaminer går også celledelingen saktere, som igjen påvirker hårveksten, forteller hun, og legger til:

– Håret sier mye om helsen.

Nina Thorsbye jobber som selvstendig næringsdrivende på Spaghetti Frisør i Oslo. Hun er også utdannet enhetsterapeut.
Nina Thorsbye jobber som selvstendig næringsdrivende på Spaghetti Frisør i Oslo. Hun er også utdannet enhetsterapeut.

Lett å slurve med kostholdet

Frisøren har alltid vært opptatt av kosthold og vitaminer. Nå har hun også utdannet seg til enhetsterapeut, som hjelper folk med å se på hvordan man kan forbedre helsen med blant annet kosthold, pust, trening og meditasjon.

Et variert og sunt kosthold er aller viktigst for å få i seg næringsstoffene man trenger, men Nina mener mange også kan trenge litt ekstra påfyll.

– Jeg tror man har mer behov for tilskudd nå en tidligere. Det er mye mat som er hurtig fremstilt, og med dagens stressnivå er det lett å slurve med kostholdet. Ved stress bruker kroppen også mer B-vitaminer. Da anbefaler jeg å ta tilskudd for å sikre at man får i seg nok, forteller Nina.

Hun har hatt mange faste kunder gjennom flere år. Da er det lett å se hvordan håret kan påvirkes av ulike livssituasjoner.

– I krevende perioder bruker kroppen opp reservene og det går utover håret. I slike perioder er det ekstra viktig å passe på å ta tilskudd slik at man får i seg næringen man trenger. Dessverre er det gjerne da man slurver og glemmer rutinene, sier hun.

Les også: ​​​​Slik sikrer du at håret ditt får næringen og vitaminene som trengs med Hair Luxious

God sammensetning av vitaminer i Hair Luxious

Hun forklarer at dersom man ønsker å forbedre hårkvaliteten gjennom å legge om kostholdet, må man være ekstremt bevisst. Men med Hair Luxious vet man at man får nok av vitaminene som påvirker håret.

– Det er en veldig god sammensetning med blant annet mye biotin. Det er også flere mineraler. Jeg har testet en del tilskudd de siste årene, men synes Hair Luxious er det beste på markedet. Jeg liker at det er laget med naturlige ingredienser i stedet for syntetiske.

Hair Luxious er et multivitamin som består av 25 vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er nøye satt sammen for å gi gunstig effekt på håret. Dette er noen av virkestoffene:

Biotin: Bidrar blant annet til normal hårvekst.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Selen og sink: Vedlikeholder håret.

B12: Spiller en rolle i celledelingsprosessen.

Nina får gode tilbakemeldinger fra kundene sine som bruker Hair Luxious.
Nina får gode tilbakemeldinger fra kundene sine som bruker Hair Luxious.

– Man trenger jevnlig påfyll

Hun får også gode tilbakemeldinger fra kundene sine.

– De er veldig fornøyde. Særlig alle som klarer å fortsette og som husker å ta tablettene daglig er superfornøyd. Jeg ser det hos faste kunder at de får mindre håravfall og at håret rundt hårfestet ikke brekker eller faller av så fort fordi håret styrkes. Dette er jo ikke noen quick fix. Jo nøyere man er med å ta tilskuddet, jo raskere oppnår man resultater.

Rask endring

Men noe merker man likevel raskt med Hair Luxious:

– Man røyter mindre og håret gror fortere med optimal cellefornyelse og celledeling. Det merker jeg veldig forskjell på selv etter bare noen uker. Det er enklere å få håret langt fordi det ikke blir så skjørt. På lang sikt blir det tykkere og sterkere.

– Det som er viktig med B-vitaminer, er at de er vannløselige. Kroppen skiller ut det den ikke trenger, så man kan ikke ta for mye og trenger derfor jevnlig påfyll, og det det får man av Hair Luxious.

Sofie Lindseth bruker Hair Luxious.
Sofie Lindseth bruker Hair Luxious.

Selges på apotek

Hair Luxious er en av bestselgerne fra norske Good For Me, som spesialiserer seg på vegansk kosttilskudd av høy kvalitet. Sofie Lindseth er en av mange som har merket effekten av produktet:

– Håret mitt var veldig tørt og jeg røytet mye. Jeg har brukt produktet i snart et halvt år og merker at jeg røyter mindre og at håret har vokst raskere enn det pleier. Jeg har merket en forandring på de få månedene hvor jeg har tatt kosttilskuddet hver dag, sier hun.

Hair Luxious selges hos en rekke frisører over hele landet, samt Vitusapotek og i Good For Mes egen nettbutikk.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. 

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden