Hair Luxious har gitt Jarle (71) tykkere hår og skjegg

Det er velkjent at jo eldre vi blir, desto tynnere blir håret. Det skjedde også med 71-åringen Jarle. Men der andre gir opp tok vår mann grep om situasjonen, og i dag har han fått ungdommens hårprakt tilbake.

Jarle Bjølverud er en mann i sin beste alder. Han er pensjonist, men ikke tro at denne karen har lagt inn årene av den grunn. Han reiser stadig rundt i Møre og Romsdal der han fremdeles jobber med og har ansvar for biler og tyngre kjøretøy. 

– Tidligere har jeg jobbet som mekaniker og verksmester i hele 47 år på Møller Bil i Molde, samme by som jeg bor i sammen med min kone Olga. Jeg har fem barn, og fire barnebarn – hittil. I tillegg er jeg aktiv pistolskytter og seiler. 

Alle som er glad i å seile liker vind både på havet og i håret, og Jarle er intet unntak.
– Jeg må jo si jeg synes det er pent med litt hår, og det har alltid betydd mye for meg. Gjennom et langt liv har jeg fått beholde håret mitt, og er glad for det. Tidligere har jeg ikke gjort så mye annet enn å børste det morgen og kveld for å holde blodsirkulasjonen oppe.

En dag han nylig hadde fylt 70 år, merket han at det var flere hår på børsten enn vanlig. 

– Da sa kona, som også er frisøren min, at det hadde begynt å bli litt tomt oppå der. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, så jeg prøvde til og med å skylle med brenneslevann, smiler han.

Jarle begynte også å spise mer frukt og grønnsaker, og tok Omega-3. Men det hjalp ikke – for hver dag som gikk, fikk børsten mer og mer hår. 

– Man ser jo litt eldre ut når man ikke har hår, så dette måtte jeg få gjort noe med. 

Håret og skjegget vokser fortere

Jarle begynte å undersøke på nettet, og snart dukket kosttilskuddet Hair Luxious For Han opp. Han leste flere artikler, blant annet om frisøren som fortalte at noen av kundene hennes halverer doseringen fordi håret vokser for fort

– Da tenkte jeg “hvorfor ikke”? 

Som sagt så gjort, og snart ble Hair Luxious en del av rutinene på badet. En kapsel morgen og kveld – sammen med hårbørsten. 

– De første månedene kunne jeg ikke se særlig forskjell, men en dag la jeg merke til at det var mindre hår på børsten. Jeg var ikke helt sikker før kona sa det så ut som håret mitt var på vei tilbake. Etter litt mer tid følte jeg også en endring på skjegget. Både det og håret har nå blitt tykkere og vokser fortere, og jeg er sikker på at Hair Luxious har noe med det å gjøre.

– Hadde du noen tro på Hair Luxious før du begynte med det?

– Jeg leste og hørte mye om det, og hadde prøvd andre tabletter tidligere uten effekt, men … Det kostet uansett ikke mye å prøve Hair Luxious. Jeg hadde selvsagt et håp – jeg regner dessuten med at hvis et kosttilskudd for håret kommer på markedet og folk skryter av det, må det være noe i det. Jeg ser jo at Hair Luxious hjelper!

Kona er også overbevist

Jarle forteller til de han kjenner og som ser forskjellen på håret hans om Hair Luxious. Noen som imidlertid fremdeles ikke har latt seg overbevise er de to yngre brødrene hans.

– De har mistet så mye hår at jeg tror nok det er for sent. De har nesten hel måne, så der kan det nok bli vanskelig, humrer han. 

Med kona er det annerledes. Du hun så hvor bra det virket på Jarle, tok det ikke lang tid før hun bestilte Hair Luxious For Henne

– Hun har ikke tatt det så lenge, men har allerede sett at to kapsler om dagen har fått effekt. Vi regner med den kommer for fullt etter hvert – vi ser jo hvor godt det har virket på meg. 

Les også: Frisør etter at Emilie testet hårvitaminer:  Gøy å se resultatet

– Hvorfor ikke prøve Hair Luxious?

Du kan kjøpe på Vitusapotek, Ditt Apotek og hos utvalgte frisørsalonger, men Jarle har gjort det på den enkleste måten – han abonnerer på Hair Luxious. Etter å ha bestilt første gang går resten av seg selv. 

– Det fungerer veldig bra. Da slipper jeg å kjøpe, og får det i posten isteden. Jeg trenger ikke å tenke på det når det kommer automatisk. Det eneste jeg må huske på er å ta dem…! 

Mange menn og kvinner på Jarles alder ønsker å få håret tilbake. Så er jo spørsmålet hva han vil si til dem om Hair Luxious? Er dette noe han trygt kan anbefale til alle som ønsker seg tykkere og finere hår?

– Ja, absolutt! Jeg ser selv resultatet hver dag, og jeg vet at B-vitaminer, selen og sink er viktig for håret. Så hvis du begynner å få litt hårtap, hvorfor ikke prøve Hair Luxious? Bare husk at du må være litt tålmodig i begynnelsen og ikke gi opp – snart merker du forskjellen. 

– Kanskje du burde si det samme til brødrene dine?

– Jeg vurderer å ta med en boks og be dem prøve, ler Jarle.

– Ellers har jeg som sagt snakket om Hair Luxious med andre. Jeg har jo jobbet med bil i over 30 år og møtt mange mennesker. De sier gjerne at “du har ikke forandret deg i alle disse årene, du har like mye hår som du alltid har hatt.” Jeg synes det er greit å ta vare på det håret man har – og det gjør jeg med Hair Luxious.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious.  Velg variant under.

 

Bestill her

Hair Luxious For Han tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Han - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Han - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Han gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Han Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Han Gummies - Næring til håret fra innsiden