Nina testet mange hårvitaminer – dette ga effekten hun ønsket

Du kan påvirke håret ditt innenfra – frisør Nina Angvik Mathisen har sverget til kosttilskuddet Hair Luxious i flere år.

Sunt, sterkt og vakkert hår starter med riktig næring innenfra, selv om det også påvirkes av ytre faktorer. Kaldt og tørt vintervær kan slite på selv de tykkeste hårlokker, og det samme gjelder stress og påkjenninger for kroppen. 

Drømmer du om en sunn og sterk hårmanke, må du derfor få i deg nok av de riktige vitaminene.

Har fått sunnere og sterkere hår med Hair Luxious

Nina Angvik Mathisen er frisør, og hun har selv brukt hårvitaminet Hair Luxious fra norske Good For Me i flere år.

– Jeg har gått på rent B-vitamintilskudd tidligere, men Hair Luxious er satt sammen av flere vitaminer og mineraler. Et eksempel er biotin, som er kjent for å hjelpe med å bevare hårveksten, forteller frisøren. 

Hun testet Hair Luxious første gang før hun skulle selge det i salongen sin, Perfect Hair, som ligger på Briskeby i Oslo. I en periode med stress opplevde hun selv håravfall, og siden da har hun brukt kosttilskuddet fra Good For Me.

– Jeg opplevde raskt en god effekt, og jeg er veldig fornøyd. Med Hair Luxious føler jeg at håret blir sunnere og sterkere.

Her kan du lese mer om Hair Luxious

Les også: Derfor anbefales Hair Luxious av norske frisører


Nina Angvik Mathisen, daglig leder på Perfect Hair på Briskeby i Oslo.

Stress kan føre til hårtap

Det er normalt å miste omkring 100 til 150 hårstrå om dagen, men av og til kan dette øke. Noen kan oppleve økt håravfall etter tøffe perioder eller påkjenninger for kroppen.

– Røytingen kommer ofte tre måneder etter hendelsen. Vet du at du skal gjennom en stressende periode, om det så er eksamen eller hardkjør på jobb, bør du begynne med Hair Luxious i god tid før, tipser Nina.

Les også: Endelig langt og lekkert hår

Slik virker Hair Luxious

Hver eneste kapsel Hair Luxious inneholder 25 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er ekstra gunstige for håret og kroppen. Dette er noen av virkestoffene:

 • Biotin: Bidrar til normal hårvekst
 • Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår
 • Selen og sink: Vedlikeholder håret
 • Vitamin B12 og jern: Spiller en rolle i celledelingsprosessen
 • Hair Luxious finnes til både han og henne

Hair Luxious – et komplett hårvitamin

Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt og sunt hår. Matvarer som grovt brød, egg, ost, frukt, grønnsaker, hvitt kjøtt og fisk er viktige næringskilder. Men så er det gjerne slik at det kan bli utfordrende å spise sunt i hverdagen. Det er derfor vi har utviklet kosttilskuddet Hair Luxious, som er et komplett hårvitamin. 

Selv om Hair Luxious ikke kan erstatte et sunt kosthold, kan det sørge for at du får i deg alle næringsstoffene håret ditt trenger – selv i hektiske perioder.

– Jeg tar Hair Luxious for å være sikker på å få i meg alt som er bra for håret mitt. I tillegg spiser og lever jeg sunt. Man må gjøre det beste ut av det man har, og lage et best mulig grunnlag for et godt liv, sier Nina. 

Her er Ninas fem tips:

 1. Næring innenfra: Sunt og sterkt hår tåler ytre påkjenninger bedre. Fyll på med biotin, selen, sink og andre vitaminer og mineraler. Alt dette får du i Hair Luxious.
 2. Fukt til håret er viktig: Elektrisk hår skyldes mangel på fukt. Bruk leave-in, spraybalsam, eller en god olje. Velg lette produkter med mye næring og fuktighet.
 3. Pass på hodebunnen: Mange tror de har flass, men det kan være tørr hodebunn. Bruk en skrubb og gi hodebunnen en lett massasje. Det øker blodsirkulasjonen. 
 4. Varmeverktøy tørker ut håret: Pass på å ikke overdrive bruken av føner, og husk varmebeskyttende produkter. Dette er ekstra viktig for bleket hår.
 5. Pakk inn håret i kulden: Ha på lue, og legg håret som er utenfor opp i luen eller ned i jakken. Når det er kaldt blir håret tørt – du kan tilføre mer fuktighet med sjampo og balsam som inneholder ekstra fukt.

Du får Hair Luxious på apotek – og hos frisøren

Kosttilskuddet Hair Luxious er blant bestselgerne til Good For Me. Det har ingen kjente bivirkninger, er vegansk, fritt for allergener og ikke testet på dyr. Hair Luxious kan kjøpes i Good For Me sin nettbutikk, hos Ditt Apotek, Vitusapotek eller utvalgte frisørsalonger. 

– Hair Luxious er et supert alternativ i en travel hverdag. Spesielt hvis du ikke klarer å spise alle næringsstoffene håret og kroppen din trenger, avslutter frisøren – før hun ønsker neste kunde velkommen. 

Gjør som Nina og tusenvis av andre – prøv Hair Luxious du også.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

 • Sendes med Posten Norge
 • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

 • Sendes med Posten Norge
 • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden