Malene Stølen i Meraki Studio forteller om om hårvitaminene Hair Luxious

– Jeg så med egne øyne hvor raskt håret vokste ut igjen

Produktet har allerede laget bølger i salongverdenen, og stadig flere frisører får øynene opp for hårvitaminene som skaper et nytt nivå av kvalitet i hårpleiebehandlinger.

Frisør om Hair Luxious

Hårstylist, Malene Stølen, er gründer og eier av Meraki Studio som har to avdelinger i Oslo. Salongen i Lassons gate åpnet i 2016, mens salongen på Aker brygge åpnet i 2022. Hun var en av frisørekspertene i “Helt ny på 100 minutter” som ble vist på TV 2 for noen år siden. Ellers har hun jobbet med flere kjente musikkvideoer og reklamefilmer. Malene har opp gjennom årene deltatt i mange frisørkonkurranser. Hun har til og med blitt norgesmester.

Utelukkende positive tilbakemeldinger fra kunder

På spørsmål om hvorfor hun valgte å ta inn Hair Luxious i salongen sin, svarer hun helt uten betenkningstid.

– Det er mange år siden jeg tok Hair Luxious inn i sortimentet. Jeg fikk testet det og hadde også mange faste kunder som brukte hårvitamintablettene, sier hun.

– Jeg så jo også med egne øyne hvor raskt håret vokste ut igjen med Hair Luxious. Det er et veldig bra produkt for alle som av ulike grunner sliter med hårtap.

CTA Hair Luxious
Frisør Malene og kunde

Hvor lang tid det tar før du merker en forskjell etter at du har begynt med Hair Luxious, kommer an på hvor fort håret ditt vokser.

– Som regel vokser håret med én centimeter i måneden, men dette kan variere. Hvis håret er borte og hårsekken må bygge et helt nytt hår, kan det ta alt fra én til tre måneder før du vil merke resultatet, forklarer hun.

Tilbakemeldingene fra kundene hennes er udelt positive.

– Kundene mine er veldig fornøyde med Hair Luxious. Det gjelder alle som har prøvd det. Jeg kan jo se resultatet selv også, hvis de har vært flinke til å ta hårvitamintablettene regelmessig. Jeg anbefaler alltid Hair Luxious sammen med ulike hårprodukter som hjelper på hårveksten til kunder som sliter med uønsket hårtap, sier hun.

Hair Luxious produkter
Hair Luxious Tabletter for Henne og Han

Hair Luxious fungerer like bra for både kvinner og menn, det som skiller produktene er tilsetningen av jern for kvinner. 


Et unikt produkt i verdenssammenheng

Hair Luxious er et unikt produkt, faktisk det eneste i verden av sitt slag. Det er den unike sammensetningen av over 20 næringsstoffer og naturlige ekstrakter som gjør håret både sunnere og sterkere.

– Vi så vesentlige mangler tidlig hos konkurrerende produkter, og begynte å sette formelen sammen til det som i dag er blitt Norges mest solgte hårvitaminer på nett og i apotek. Det er selvfølgelig gøy å se at Hair Luxious har blitt så godt mottatt, ikke bare i Norge, men også i store deler av Europa, sier Frode Hundseth, CEO i Good For Me AS.

 

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden