Malin røytet – Så testet hun kosttilskuddet Hair Luxious

– Jeg håpet jo å se effekt fordi mange snakket varmt om Hair Luxious, men jeg var skeptisk.

Malin Fonell (30) opplevde at håret ble tynnere, og ville gjøre noe med det. Hun gikk derfor med på å være en av testpersonene til den norske kosttilskuddprodusenten Good For Me.

I tre måneder brukte hun deres multivitamin Hair Luxious, som består av 25 vitaminer og mineraler som er satt sammen for styrke håret innenfra.MYE HÅR: Malin Fonell mistet mye hår før hun prøvde Hair Luxious.
MYE HÅR: Malin Fonell mistet mye hår før hun prøvde Hair Luxious.

– Jeg røytet hele tiden. Det var hår overalt! Og da jeg var på besøk hos søsteren min, måtte hun støvsuge fordi hun syntes jeg røytet så mye, forteller Malin.

Frisøren hennes kommenterte også at håret var blitt tynnere.

FAGLIG FEEDBACK: Nina Angvik Mathisen hos Perfect Hair på Briskeby i Oslo la merke til Malins hårproblem i januar.
FAGLIG FEEDBACK: Nina Angvik Mathisen hos Perfect Hair på Briskeby i Oslo la merke til Malins hårproblem i januar.

Dette sa frisøren om håret hennes i januar

Før hun begynte på kuren, fikk hun håret sitt vurdert av frisør Nina Angvik Mathisen. Hun driver frisørsalongen Perfect Hair på Briskeby i Oslo.

– Malin har fylde, men håret blir ikke så langt. Det ser ut som om det er tykkere de innerste fire centimeterne. Det kan være at noe av håret brekker ved en viss lengde, eller at det har en viss levetid før hun mister det. Det kan også være en kombinasjon av begge, sa Nina om Malins hår i januar 2021.

https://hairluxious.no/produkt/hair-luxious-for-henne/?utm_source=vg&utm_medium=content&utm_campaign=hlno21&utm_content=cid-30 KOSTTILSKUDD TIL HÅRET: Hair Luxious inneholder 25 veganske ingredienser – blant annet B-vitaminer som kan bidra til normal hårvekst.
KOSTTILSKUDD TIL HÅRET: Hair Luxious inneholder 25 veganske ingredienser – blant annet B-vitaminer som kan bidra til normal hårvekst.

Vurderingen tre måneder senere

Etter å ha brukt Hair Luxious fra januar til april, var Malin tilbake i frisørstolen for å se om det har vært noen effekt.

– Jeg ser at håret generelt er lengre enn det var sist. Det er et bra tegn. Du har fortsatt tykt hår innerst, men nå er fylden lengre enn i januar, så her har det skjedd en del. Det korte håret, som før ikke ble så langt, er blitt lengre nå.


Malin har også selv merket effekten av kosttilskuddet.

– Ja! Jeg røyter knapt. Før falt det hår av hele tiden, men nå har jeg bare normal røyting, forteller hun.

Og legger til:

– Etter én måned røytet jeg mindre, så merket jeg at øyenbrynene var blitt tykkere. Nå, etter tre måneder, merker jeg stor forskjell på håret. Det føles tykkere og jeg synes det er blitt lengre.

– Gøy å se tydelig forandring

Frisøren Nina syntes det var gøy å se forbedringen, selv om hun ikke er overrasket over resultatet:

Les mer eller bestill Hair Luxious

BRUKER SELV: Nina Angvik Mathisen brukes også Hair Luxious selv.
BRUKER SELV: Nina Angvik Mathisen brukes også Hair Luxious selv.

– Jeg bruker Hair Luxious selv, og har mange kunder som også kommer med positive tilbakemeldinger, så jeg vet hva man kan forvente. Håret mitt vokser også raskt med Hair Luxious. Men det var likevel gøy å se så tydelig at det har vært en positiv forandring.

Slik virker Hair Luxious

Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker og ulike typer kjøtt og fisk er viktige næringskilder. Selv om Hair Luxious ikke kan erstatte et sunt kosthold, kan kosttilskuddet sørge for at du får i deg alle næringsstoffer håret trenger – selv i hektiske perioder.

Kosttilskuddet er en av bestselgerne fra Good For Me, og selv om det fungerer som et multivitamin, er det spesielt satt sammen for å gi gunstig effekt på håret.

Hair Luxious har ingen kjente bivirkninger og er vegansk. Produktet er fritt for allergener, og ikke testet på dyr. Hair Luxious kan kjøpes i Good For Me sin egen nettbutikk, hos Ditt Apotek eller hos Vitusapotek.

Les også: Frisør: – Derfor er det viktig at du får i deg vitaminer

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. Velg variant under.

 

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden