Veien til sunnere, sterkere og lengre hår

Det finnes ingen mirakelkur som gir deg det perfekte håret umiddelbart. Men frisør Isabelle S. Calderon er helt tydelig i sine anbefalinger til kundene som ønsker sunnere, sterkere og lengre hår: Hair Luxious.

– Hvis jeg først skal anbefale og selge noe til kundene, skal jeg virkelig kunne gå god for det. Vi skal se at det funker. Derfor selger vi kun Hair Luxious, sier Isabelle S. Calderon.

Sørg for at du får i deg næringsstoffene håret ditt trenger

Vitaminer og mineraler er nødvendig for å opprettholde både god helse og et slitesterkt, sunt hår. Dette kommer gjennom et balansert kostholdet, men det kan være vanskelig å få i seg nok, da kan et kosttilskudd være redningen. Hair Luxious er blant annet rikt på b-vitaminet biotin, samt mineraler som jern, sink og selen.

– Det er ikke alltid man får i seg det man trenger, konstaterer Isabelle, og legger til:

– Da jeg prøvde Hair Luxious før vi tok det inn i salongene, så jeg at det virket. Jeg synes at håret vokste raskere, og opplevde at selv de tynneste hårene i fronten ikke knakk så fort som tidligere.

Dette er Hair Luxious

Hair Luxious er et komplett multivitamin fra det norske Good For Me. Produktet består av over 20 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er satt sammen for å gi gunstig effekt på håret.

Et balansert kosthold er nødvendig for å opprettholde både god helse og et slitesterkt, sunt hår. Good For Me vil ikke erstatte sunn mat, men hjelper kundene å tette eventuelle hull.

Fordi Hair Luxious er rikt på b-vitaminet biotin, samt mineraler som jern, sink og selen, er det ekstra gunstig for hårproduksjonen.

Vær sikker på at håret ditt får riktig næring – bestill Hair Luxious her!

Les også: ​​​​Slik sikrer du at håret ditt får næringen og vitaminene som trengs med Hair Luxious

Hair Luxious anbefales av ekspertene

Isabelle er både bruker og selger av Hair Luxious i sine frisørsalonger, Hendrix Hair Sentrum og Hendrix Hair Torggata, og sverger til produktet. Den gode erfaringen og effekten hun selv fikk med Hair Luxious gjør at hun anbefaler produktet videre til sine kunder.

Les også: Tegnene på at håret ditt ikke får i seg nok næring og vitaminer

Hair Luxious kan være et godt alternativ i en travel hverdag hvis man ikke klarer å spise alle de næringsstoffene som håret – og kroppen – ellers kan dra nytte av, i løpet av en dag.

Hair Luxious finner du hos utvalgte frisører, på apoteket eller du kan enkelt bestille Hair Luxious her! 

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden