Tegnene på at håret ditt ikke får i seg nok næring og vitaminer

Vitaminer og mineraler er helt essensielt for at kroppen din skal fungere optimalt. Får du ikke i deg nok næring vil du merke det i hverdagen.

Det fine er at kroppen heldigvis er flink til å si ifra når det er mangler – og håret ditt er ikke noe unntak. Er det for eksempel mye hår igjen på børsten din når du grer deg kan dette være et tegn på at kostholdet ditt har mangler og håret ditt får for lite næring.

Hårtap – et vanlig problem

Du er ikke alene om å slite med å dekke hårets vitaminbehov eller andre faktorer som påvirker håret. Malene Stølen eier salongen Meraki studio i Vika i Oslo og opplever at stadig flere kunder sliter med hårtap.

– Hårets næring kommer fra innsiden. Da er det viktig å se på det store bilde og egen livsstil. Alt fra stress, medisiner, hormoner, traumer og kosthold kan påvirke håret ditt i negativ retning, forteller hun.

Les også: Det perfekte håret krever gode rutiner.

Dette er tegnene du bør se etter

Her er Malenes tips til hvilke tegn du bør følge med på:

  • Har hårstrået en tupp i enden? Da betyr det at du røyter fra festet. Er hårstrået uten den tuppen betyr det at håret knekker grunnet kjemisk behandling eller lignende.
  • Kortere hårstrå rundt hårfestet og småhår tyder på håravfall tidligere. Dette betyr at det kan være lurt å gjøre noe for å stanse håravfallet.
  • Høyere hårfeste. Man trenger ikke nødvendigvis å ha fått viker helt enda. Men man kan merker at hårfestet rund pannen er blitt litt tynnere?

Les også: Derfor er vitaminer så viktig for håret ditt.

Kjenner du deg igjen i noen av disse tegnene? Da kan det skyldes at håret ditt ikke får nok næringsstoffer. Den beste måten å dekke hårets næringsbehov er gjennom et balansert kosthold – men av og til kan det være utfordrende å passe på i hverdagen, da kan kosttilskudd være løsningen. Hair Luxious er utviklet for å dekke hårets næringsbehov.

I krevende perioder bruker kroppen opp reservene og det går utover håret. I slike perioder er det ekstra viktig å passe på å ta tilskudd slik at man får i seg næringen man trenger. Dessverre er det gjerne da man slurver og glemmer rutinene.

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden