Resultatet overrasket frisøren hennes

Hanne S. Flom forteller at hun alltid har hatt tynt hår. Men det var en annen grunn til at hun begynte med Hair Luxious.

Hanne S. Flom forteller at hun alltid har hatt tynt hår. Men det var en annen grunn til at hun begynte med Hair Luxious. Effekten ble likevel tykkere hår enn noen sinne.

– For snart seks år siden fikk jeg stamcellebehandling, så på den tiden har jeg gått fra å være skallet til å ha langt hår, forteller hun.

Etter behandlingen ville hun spare ut håret igjen, men syntes det tok lang tid. Ved en tilfeldighet kom hun over en annonse for Hair Luxious fra norske Good For Me.

– Jeg tenkte jeg skulle prøve. Venninnene mine lo av meg som trodde på sånt, men da jeg var hos frisøren for noen uker siden, og hun er en venninne som har jobbet mye med håret mitt, sa hun: «Herregud, Hanne, så mye hår du har fått».

Ga resultater

Nå har Hanne gått på Hair Luxious i rundt et år. Hun forteller at det ikke var så lett å se effekten underveis.

– Jeg merket det ikke selv sånn som frisøren gjorde, men da jeg begynte hadde jeg hår til rett under ørene. Nå har det iallfall vokst ti cm.

Les også: Derfor anbefales Hair Luxious av norske frisører

Deilig å få mer hår

Hanne fikk diagnosen MS da hun var 29 år. Nå er hun 52, men takket være snille foreldre og gode venner reiste hun til Moskva for å få behandlingen, som hun ikke fikk i Norge.

– Jeg har fått et nytt liv. Det begynte med ei venninne, Nina i Bodø, som startet kronerulling. Det var helt fantastisk, jeg har nesten ikke ord.

En del av morgenrutinen

Hanne bor i Kristiansand og lever til daglig et sunt liv og har et næringsrikt kosthold. Hair Luxious er blitt en del av morgenritualet:

– Jeg gjør meg klar, lager frokost og tar vitaminer. Det er blitt et eget rituale som går av seg selv. Jeg tar to hver dag, sier hun, og anbefaler produktet til folk som vil forbedre håret sitt.

Hair Luxious er blant bestselgerne fra Good For Me. 

Slik virker Hair Luxious

Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker og ulike typer kjøtt og fisk er viktige næringskilder.

Hair Luxious er et komplett multivitamin. Produktet består av 25 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter kroppen trenger. I tillegg er det satt sammen for å gi ekstra gunstig effekt på håret. Dette er noen av virkestoffene:

Biotin: Bidrar til normal hårvekst.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Selen og sink: Vedlikeholder håret.

Les også: Veien til sunnere, sterkere og lengre hår

Selges hos apotek

Hair Luxious er blant Good For Mes bestselgere. Kosttilskuddet har ingen kjente bivirkninger og er vegansk. Produktet er fritt for allergener, og ikke testet på dyr. Hair Luxious kan kjøpes i Good For Me sin egen nettbutikk, hos Ditt Apotek eller hos Vitusapotek.

– Hair Luxious kan være et godt alternativ i en travel hverdag hvis man ikke klarer å spise alle de næringsstoffene som håret – og kroppen – ellers kan dra nytte av, i løpet av en dag, sier Frode Hundseth, COO i Good For Me.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. Velg variant under!

Bestill her

Hair Luxious For Henne tabletter

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne - Næring til håret fra innsiden

Bestill her

Hair Luxious For Henne gummies

Nå kun 189,90 *

Veil. pris 379,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (379,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden Hair Luxious For Henne Gummies - Næring til håret fra innsiden