Det perfekte håret krever gode rutiner – og god pleie

Dessverre finnes det ingen mirakelkur – du får ikke tykkere, sterkere og sunnere hår over natten. Derfor er det viktig at du har gode rutiner for hårpleie. Bryter du rutinene dine, får du ikke resultatet du ønsker – det samme gjelder for kosttilskuddet ditt.

En av hemmelighetene bak et sunt og sterkt hår ligger i å være tålmodig og pleie det over tid. Da vil resultatene komme sakte, men sikkert.

En annen hemmelighet er at nøkkelen til et vakkert hår starter innenfra. Derfor ønsker vi å tilby alle leserne av Sykepleien -60 % på Norges mest solgte hårvitaminer!   

Med gode rutiner kan Hair Luxious gi fantastiske resultater

Hair Luxious er et kosttilskudd sammensatt av over 20 vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som gir håret næringen det trenger for å bli sunt og sterkt. For å gjøre det enda enklere for deg å holde på rutinene har vi laget gode abonnementsløsninger – nettopp for at du skal være sikker på at du aldri går tom for tilskuddet av vitaminene og mineralene som er bra for håret ditt.

Kundene våre som har gode rutiner og tar to tabletter Hair Luxious om dagen, forteller at de begynner å se positive effekter etter 2-3 måneder. De som tidligere har hatt utfordringer med tynt eller slitt hår, røyting eller hårtap har merket en tydelig forskjell – håret blir tykkere, føles sunnere, oppleves sterkere og vokser fortere.

Dette er også en av mange gode grunner til at Hair Luxious anbefales av flere frisører.

Hair Luxious – det mest brukte hårvitaminet

Hair Luxious har høy tillit hos mange – både blant tusenvis av fornøyde kunder, og hos apotekene og frisørene over hele landet som selger det. De vet nemlig at det fungerer.

Holder du deg til gode rutiner med hårvitaminene våre er du på god vei til å få håret du drømmer om. I tillegg kan du booste effekten med Hair Luxious sjampo og balsam for ekstra styrke, fuktighet og glans.

Les også: – Slik sikrer du at håret ditt får næringen og vitaminene som trengs

Gjør som tusenvis av andre og bestill Hair Luxious allerede i dag! Og husk de gode rutinene når du pleier håret ditt – for å få de beste resultatene er det smart å velge et abonnement på Hair Luxious.